Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Restorani Galija, Karaka i El Paso te Club Lounge bar

PREDSTAVLJAMO: Restorani Galija, Karaka i El Paso te Club Lounge bar

U ove hladne zimske dane želimo vam predstaviti restorane Galija, El Paso i Karaka te Club Lounge bar. Svi oni nalaze se pod okriljem Kubo ugostiteljskog obrta i dugi nis godina posluju u Osijeku.

Restoran s prepoznatljivom tradicijom i kvalitetom. Dokaz tome je njihovo višegodišnje uspješno poslovanje, a koje je utemeljeno prije svega na pristupu posjetiteljima i timskom radu osoblja i brojnih stručnih suradnika. Osim kvalitetne i ukusno pripremljene hrane trude se da se svaki posjetitelj u njihovom restoranu osjeća opušteno i zadovoljno. Da u tome i uspijevaju pokazuju i brojni vjerni posjetitelji koji  se uvijek rado vraćaju.

Ponuda se temelji na jelima s roštilja, različitim prilozima, pizzama i tjesteninama s vrhunskim umacima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ugostiteljski tako i kulinarski standardi restorana Karaka na visokom su nivou, a svojim znanjem i stručnošću njihov tim će vam pružiti pravi gastronomski užitak.

Cjelokupan jelovnik pogledajte OVDJE

Kontakt

Kneza Trpimira 16
Osijek
Telefon: 031 /203 400
Web: http://karaka.co/
Facebook
 

GALIJA

galija

Restoran Galija smješten je na gornjodravskoj obali uz samo šetalište. Pruža prekrasan pogled na Dravu. Potrudili su se i u uređenju interijera i velike terase koja pruža nezaboravan pogled, no čarolija počinje kad otvorite Menu. Preporuka FIŠ i jela od ribe.

Cjelokupan jelovnik pogledajte OVDJE

Kontakt

Osijek 
[email protected]
Telefon: 031/283-500
Web: http://galija.co/
Facebook 

EL PASO

elpaso

Restoran El Paso se nalazu uz samu Promenadu. Mirisima koji se šire i svojim zanimljivim izgledom mami posjetitelje. Novouređeni interijer stvara toplinu i ugodu, a najbolji pizza majstori prave ukusne i bogate pizze kojima nećete moći odoljeti. U ponudi su i jela s roštilja, tjestenjine, salate i deserti. S terase pruža se prekrasan pogled na luku dok se na gornjoj terasi restorana možete opustiti promatrajući prolaznike i guštajući u njihovim specijalitetima.

Cjelokupan jelovnik pogledajte OVDJE.

Kontakt:

[email protected]
Telefon: 098-205-077
Web: http://el-paso.co/
Facebook

CLUB LOUNGE BAR

club

Club lounge bar otvoren je 2011. godine kao osvježenje u samom centru grada. Ugodnu atmosferu popunjavaju raznolikim programima u kojima možete beskrajno uživati od 07-24h. Elegantno uređeni Club lounge bar je noćnog izgleda te je osmišljen da bi zadovoljio potrebe različitosti te da bi stvorio ugodnu atmosferu svakom pojedincu.

Dođite i opustite se u ugodnom ambijentu i vrhunskom interijeru Cluba. Uživatje u najukusnijoj kavi, stranim i domaćim žestokim pićima i širokoj karti pivskih napitaka, Također organiziraju promocije, sastanke, proslave i sl.

U suterenskim prostorijama nalazi se najsuvremenije opremljen MEN"s Club, osim ugodne atmosfere dočekat će vas luksuzna oprema i privatnost najviše razine.

Svakog petka i subote se događaju eventi kao što su AFTERWORK PARTY i sl.

Kontakt: 

Kapucinska 23, Osijek
Telefon: 031 210-933
Mobitel: 099 738 3541
Web: http://club-osijek.co/
Facebook 


Izdvojeno

Reci što misliš!