Promo / Gospodarstvo

Lingua - Centar za edukaciju i usluge prevođenja

Lingua - Centar za edukaciju i usluge prevođenja

Ako strane jezike želite učiti od izvornih govornika na zabavan, moderan i učinkovit način, Centar za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua" poziva Vas i ove veljače, kao i u zadnjih osam godina na upis jednog (ili više) od široke palete stranih jezika. Osim upisa na tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog, francuskog, ruskog, portugalskog, mađarskog, slovenskog, makedonskog i turskog jezika, do kraja se mjeseca primaju i prijave za treći ciklus priprema za državnu maturu.  

Strane jezike učite u modernim i multimedijalnim učionicama te uz pomoć mladih i ambicioznih predavača od kojih su većina izvorni govornici. Tečajevi uključuju 66 školskih sati raspoređenih 2x2 školska sata tjedno. Prijave se primaju do 28. veljače, taj tjedan počinju i predavanja, a u cijenu od 1390 kn uključen je i udžbenik za zva stupnja!

Za ožujak Centar planira posebnu akciju za nezasposlene u kojoj će sve osobe u potrazi za poslom moći potpuno besplatno dobiti uvjerenje o stupnju znanja jezika. Više o tome čitajte sljedećeg mjeseca na www.lingua.hr

Opušteno uz pristupačne profesore i detaljne skripte utvrdite Vaše znanje iz svih predmeta (glavnih i izbornih) koji se pojavljuju na državnoj maturi. Treći ciklus priprema u Centru za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua" počinje 26. veljače, a svi zainteresirani mogu upisati jedan ili više predmeta ili samo naručiti skriptu. Cijenu od 1000 kn po predmetu možete prepoloviti prijavom za nagradnu igru na ovom portalu! Također je bitno istaći da pripreme uključuju 50 školskih sati po predmetu, a svaki polaznik ostvaruje popust od 100 kn za svaki naredni upisani predmet.

Više informacije o tečajevima stranih jezika, pripremama za državnu maturu i ostalim uslugama Centra možete dobiti na (031) 20 15 15, 098 465 111, 091 465 1111 ili na www.lingua.hr ili jednostavno dođite u ured centra u Gundulićevoj ulici br. 5 u Osijeku od 9-19h.


[important title=Nagradna igra]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako bi ostvarili popust od 50% na grupni tečaj stranog jezika po izboru, odgovorite na sljedeće pitanje:

Koji je strani jezik najpopularniji u Centru za edukaciju i usluge prevođenja "Lingua"?

a) engleski

b) njemački

c) španjolski

d) talijanski

e) francuski

f) ruski

g) portugalski

h) mađarski

i) slovenski

j) makedonski

k) turski


Nagradna igra je završila. Sretni dobitnici su Damir Pecikozić i Sanja Vidić.  Čestitamo. Kontaktirati ćemo Vas putem emaila!


[/important]



Izdvojeno

Reci što misliš!