Promo / Gospodarstvo

U Osijeku otvoren novi modni studio Gray

U Osijeku otvoren novi modni studio Gray

Osijek je od prošlog petka bogatiji za  novi modni studio Gray koji je na radost brojnih ljubiteljica mode otvorio svoja vrata na Trgu Ante Starčevića u pothodniku (prostor bivše Ornelle na istočnom ulazu).

Dizajnerica Ivana Čizmadija tako početak nove, a vjerujemo i uspješne poduzetničke priče u gradu Osijeku. Ivana Čizmadija je na osječkoj modnoj sceni prisutna deset godina. Sudjelovala je na Fashion Incubatorima i sajmovima vjenčanja te ima bogato iskustvo kao samostalna dizajnerica jedinstvenih modnih kreacija.

Modni studio Gray pružat će usluge šivanja odjevnih predmeta po mjeri i željama klijenta, savjetovanje pri izboru modela i materijala za odjevni predmet te savjetovanje o cjelokupnom izgledu. Glavno usmjerenje Modnoga studija Gray je izrada svečane odjeće, a u ponudi će biti i gotovi unikatni odjevni predmeti.

gray1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovo kolekciju pripremam od srpnja, a bazira se na romantici i eleganciji. Riječ je o komadima idealnim za aktualne božićne domjenke i novogodišnje prijme. Znači, to nisu večernje haljine, ali ni konfekcija, zbog čega se morate bojati da će još netko u istoj prostoriji imati baš vašu haljinu. Iako su vremena za pokretanje biznisa jako nepovoljna, moram priznati da sam se u ovu avanturu upustila zato što sam imala jako puno upita svojih starih klijentica i već sada mi se čini da će posao pronaći svoju vjernu klijentelu," kaže Ivana.

Kao modna stilistica i dizajnerica Ivana Čizmadija ima veliku prednost pred ostalim krojačkim obrtima, jer nudi i savjetovanje o izboru modela, što su njezini dosadašnji klijenti iznimno cijenili i to je glavni razlog zašto joj se godinama vraćaju.

"Kvaliteta izrade, točnost isporuke i prepoznatljiv dizajn odjeće glavne su odrednice poslovanja modnog studija Gray koji osječkoj modnoj sceni donosi novu dinamiku, svježinu i lepršavost - u Sivom," s osmjehom dodaje simpatična Ivana.

Rad modnog studia Gray pratite i na Facebook stranici GRAY by Ivana Čizmadija, a posjetiti ga možete od ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 14 sati, srijedom od 13 do 19 sati i subotom od 9 do 12 sati.

[important title=Nagradna igra]Modni studio Gray poklanja 2x poklon bon u iznosu od 250 kuna. U komentar upišite Želim dinamiku, svježinu i lepršavost u Sivom by modni studio Gray.

Dobitnici su: Valentina Milković i Tina Radić[/important]

gray3

gray5

gray6 


Izdvojeno

Reci što misliš!