Promo / Gospodarstvo

HRFUTSAL.com uz Kelme sada prodaje i SELECT proizvode jedini u ovoj regiji

HRFUTSAL.com uz Kelme sada prodaje i SELECT proizvode jedini u ovoj regiji

HRFUTSAL.com, trgovina u robnoj kući Nama na prvom katu, u svoj je asortiman uvrstila i SELECT proizvode, a vjerojatno će vas najviše zanimati SELECT lopte koje možete kupiti samo u toj trgovini.

U ponudi su četiri vrste SELECT lopti, Attack, Mimas, Master i Super. Uz lopte, možete kupiti i pumpe, štitnike, štoperice i ostalu opremu. Ipak, najvažnija stvar za dobar futsal su kvalitetne tenisice, a HRFUTSAL.com od listopada će u prodaji imati najbolje modele na tržištu, riječ je o dugoiščekivanim modelima Levity i Star 360 Michelin EVO!

Levity je primjerice nasljednik do sada najuspješnijih i najpopularnijih Kelme tenisica, Javie Rodriguez (popularnih žutih). Star 360 Michelin EVO ima dodatni pojačivač sa strana koji sprječava širenje kože, a na podnožju tenisica nalazi se Michelin guma koja sprječava proklizavanje.
Podsjećamo vas kako svi pretplatnici godišnjih ulaznica NK Osijeka imaju popust od 10% na kupovinu, a HRFUTSAL.com sponzor je i našeg futsal prvoligaša koji se sada umjesto Osijek V.B.K. zove Osijek Kelme.

Zanimljivo je istaknuti i kako se ova tvrtka iz Osijeka 'širi' u ostale gradove te će HRFUTSAL.com svoja prodajna mjesta od listopada imati u Zagrebu i Splitu.

 

hrfutsal2

[important title=Nagradni natječaj]HRFUTSAL.com vas nagrađuju trening majicom Kelme. Sve što trebate je ispod teksta upisati koje vrste SELECT lopti možete pronaći u HRFUTSAL.com. Svakako podijelite objavu i lajkate facebook stranicu HRFUTSAL.com.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnik je Matias Mijić[/important]

hrfutsal3

hrfutsal4


Izdvojeno

Reci što misliš!