Promo / Gospodarstvo

U Osijeku na engleski mogu i tromjesečne bebe

U Osijeku na engleski mogu i tromjesečne bebe

Djeca imaju urođenu sposobnost za brzo i jednostavno učenje jezika. Helen Doron Early English sustav za rano učenje jezika temelji se upravo na takvom prirodnom i fleksibilnom učenju. 

Djeca usvajaju engleski poput materinjeg jezika: s pouzdanjem i lakoćom. Na nastavi se koriste interaktivne vježbe i igre kroz koje engleski jezik postaje prirodan dio djetetovog svijeta.

Baš iz tog razloga u Osijeku je prije nekoliko dana otvorena podružnica Helen Doren škole u koju se mogu upisati sva djeca već od 3 mjeseca starosti.

"Helen Doron sustav učenja se temelji na prikladnom pristupu koji ohrabruje uživanje i uključivanje sa svrhom otvaranja prema učenju i brušenja intelektualnih sposobnosti u bilo kojoj dobi. Naša djeca počinju govoriti i razumjeti engleski s radošću i živahnošću koju nikad nećete vidjeti u konvencionalnoj učionici," rekli su nam supružnici Orlić zaslužni za otvorenje ove jedinstvene škole.

Poticanje prirodne dječje sposobnosti učenja kroz igru njeguje djetetovu sklonost učenju, proširuje djetetovo poznavanje svijeta i jača djetetovu kreativnost i maštu. S Helen Doron Early English metodom djeca će naučiti da je učenje jednostavno, a ta činjenica će im koristiti cijeli njihov život. K tome će kroz ovaj prirodan pristup učenju zavoljeti engleski jezik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pronašli smo mlade magistrice edukacije engleskoga jezika, rodom Osječanke, koje su se pridružile našem Helen Doron timu. Učiteljice su položile intenzivne seminare u nekoliko europskih gradova i uskoro kreću s besplatnim oglednim satima na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani građani i njihova djeca", napominje bračni par Orlić.

Ovih dana traju i prijave za ogledni sat engleskog jezika za djecu od tri mjeseca do 11 godina, na kojemu će polaznici i njihovi roditelji odlučiti hoće li ostati na tečaju.

Prijaviti se možete putem telefona na broj 095/894 32 86, e-mail [email protected], a javiti im se možete i putem Facebook stranice na adresi facebook.com/helendoronosijek.

[important title=Nagradna igra]Helen Doren škola poklanja mjesec dana besplatnog tečaja te pripadajući set knjiga i CD ovisno o dobnoj skupini djeteta.

Pravila:

1. Prijavite vaše dijete za ogledni sat putem telefona na broj 095/894 32 86, na e-mail [email protected], ili putem Facebook stranice na adresi facebook.com/helendoronosijek

2. U komentar ovdje ispod članka upišite: I moje dijete želi naučiti engleski u Helen Doren školi.

Dobitnike ćemo proglasiti 20. rujna.

Dobitnica je Kristina Crnić[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!