Promo / Gospodarstvo

Ad Hoc svakom polazniku poklanja tablet s radnim materijalima

Ad Hoc svakom polazniku poklanja tablet s radnim materijalima

Ad Hoc - škola stranih jezika i centar za prevođenje poziva vas na upise na tečajeve stranih jezika te na pripreme za državnu maturu.

Ad Hoc - škola stranih jezika i centar za prevođenje poziva vas na upise na tečajeve stranih jezika te na pripreme za državnu maturu.

Škola punih jedanaest godina uspješno posluje na području Republike Hrvatske, ali i izvan njezinih granica, nudeći tečajeve stranih jezika, usluge prijevoda i sudskih tumača te pripreme za državnu maturu. Od ove jeseni Škola organizira posebnu akciju u kojoj svaki polaznik dobiva tablet s radnim materijalima.

Naučite ili usavršite strane jezike u Ad Hocu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ad Hoc organizira tečajeve stranih jezika za sve uzraste (osnovnoškolce, srednjoškolce, odrasle) za veliki broj stranih jezika prema najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete. U ponudi su kako grupni tečajevi, tako i individualna nastava. Osim tečajeva općeg jezika, u ponudi su i tečajevi poslovnoga i pravnoga engleskog jezika (ujedno i priprema za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita). Tečajeve provode i kreiraju visokoobrazovani profesori u suradnji s jezičnim trenerima i izvornim govornicima, a nastava se odvija u multimedijalno opremljenim učionicama u centru grada.

Pripremite se za državnu maturu i upišite željeni fakultet

Kako za programe i izvođenje tečajeva stranih jezika, tako i za programe i izvođenje priprema za državnu maturu, Ad Hoc, kao jedan od rijetkih edukacijskih centara na području Republike Hrvatske, posjeduje međunarodni sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. Na području priprema za maturu Ad Hoc djeluje od samih početaka obveze polaganja državne mature. Brojni iskusni gimnazijski profesori pomažu srednjoškolcima uspješno zakoračiti u novo životno razdoblje. Ostvarite popust na rane prijave i upišite željeni fakultet, kao i preko 90% maturanata koji su se u Ad Hocu pripremali za državnu maturu.

Za prevođenje angažirajte profesionalce

U Ad Hoc centru možete zatražiti prijevode na i s 30-ak svjetskih jezika i to: pismene prijevode, pismene prijevode ovjerene od strane stalnih sudskih tumača, usmeno i simultano prevođenje, lekturu tekstova te ispunjavanje obrazaca. Prevoditeljski tim Ad Hoca odlikuje dugogodišnje prevoditeljsko iskustvo pa se tako ovdje nalaze neki od najiskusnijih sudskih tumača u Hrvatskoj. Zahvaljujući njihovom iskustvu i predanom radu te uredima u Osijeku i Zagrebu, danas se može reći da je Ad Hoc jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Republici Hrvatskoj. Ad Hoc je također jedan od malobrojnih prevoditeljskih centara na području RH, čije su prevoditeljske usluge certificirane najvišim međunarodnim certifikatima kvalitete ISO 9001 i EN 15038.

Dodatne pogodnosti su popusti na rane prijave te popusti za studente koji posjeduju člansku iskaznicu Udruge College.

[blockquote]Informacije i kontakt:

- adresa: Stjepana Radića 12, Osijek
- telefon: 031/215-500 ili 031/215-501
- e-mail: [email protected]
- web stranica: www.adhoc.hr
- Facebook stranica: www.facebook.com/AdHocOsijek[/blockquote]

Ad Hoc - provjerena kvaliteta i dugogodišnja tradicija!

adhoc2

[important title=Nagradna igra]Škola stranih jezika Ad Hoc, u suradnji s portalom SiB.hr, poklanja tečaj stranog jezika po izboru ili pripreme za maturu za predmet po izboru. Osim toga, dobitnik će na poklon dobiti i tablet s materijalima, kao i svi ostali koji se upišu u Ad Hoc.

U komentar upišite: Ad Hoc mi poklanja tečaj stranog jezika ili Ad Hoc mi poklanja pripremu za državnu maturu. Dobitnike ćemo proglasiti 20. rujna.

Dobitnica je: Klara Dumančić

[/important] 


Izdvojeno

Reci što misliš!