Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Twist Frozen Yogurts & Smoothies

PREDSTAVLJAMO: Twist Frozen Yogurts & Smoothies

Frozen yogurt (smrznuti jogurt) je smrznuti desert pripremljen od jogurta. Najlakše ga je opisati kao zdravi sladoled. Zašto zdravi? Zato što za razliku od sladoleda kojemu je baza slatko vrhnje, bazu smrznutog jogurt čini upravo jogurt, kako samo ime i kaže.

Ovaj zdravi desert je manje kaloričan od običnog sladoleda, sadrži daleko manje šećera i umjetnih bojila. Dovoljno je reći da prosječna porcija frozen yogurta sadrži između 78 i 92 kcal/100 grama za razliku od sladoleda koji sadrži minimalno 246 kcal/100 grama.

- Posljednjih godina smo posvetili traženju najboljeg okusa i probali na desetine raznoraznih okusa jogurta te smo se na kraju odlučili za garantirano najboljeg dobavljača smrznutog jogurta koji trenutno opskrbljuje preko 10.000 jogurterija diljem svijeta, rekli su nam u novootvorenom ugostiteljskom objektu Twist smještenom na Trgu slobode.

Osim ukusnog deserta nakon glavnog obroka, frozen yogurt s dodacima orašastih plodova, meda i/ili voća može biti zamjena za ručak, snack ili laganu večeru.

[blockquote]Ponuda:

Classic – Klasični frozen yogurt, kiselkastog i osvježavajućeg okusa, bez masti. Pripravljen od svježeg (sirovog) mlijeka i jogurta. Sadrži šećer.
Natural – Najprirodniji frozen yogurt, ne sadrži zgušnjivače, emulgatore i ono što je najvažniji NE SADRŽI ŠEĆER. Kao zaslađivač se koristi fruktoza (voćni šećer).
Greco – Najnoviji u obitelji frozen yogurta. Grčki jogurt je izuzetno kremastog i punog okusa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako biste zasladili svoj zdravi sladoled u stalnoj ponudi imaju osam preljeva:

Čokolada
Preljev od jagode, karamele, šumskog voća, meda, borovnice, vanilije, maline i kave
Osim preljeva na svoj zdravi sladoled možeš dodati i neke od dodataka (ovisno o trenutnoj ponudi):
Orah, lješnjak, badem, gumene bombone, svježe voće (naranča, jagoda, mandarina, lubenica, maline, kupine, višnje...), kekse, šarene mrvice, kokos, čokoladne listiće....[/blockquote]

Više o njima možete saznati na Facebook stranici ili osobnim posjetom.

Twist Frozen Yogurt & Smoothies
Trg slobode 8., Osijek
radno vrijeme:
pon-čet : 08-22h
pet-sub : 08-23h
ned: 14-22h

[important title=Nagradna igra]Kako bi vam zasladili završetak tjedna Twist vam poklanja 5x1 mala porcija s dodatkom po želji. U komentar upišite Želim probati smrznuti jogurt u Twistu.

Dobitnici su: Monika Teklić, Sven Sabolić, Željka Rimar, Vjeran Marijašević i Arijana Potočki[/important]

Tekst: SiB.hr
Foto: K.Alilović/SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!