Promo / Gospodarstvo

MOJATVOJAMAJICA.hr - osvoji majicu s vlastitim dizajnom

MOJATVOJAMAJICA.hr - osvoji majicu s vlastitim dizajnom

Želite biti orginalni, želite predstaviti svoj stil i izraziti svoj stav na jedinstvenoj majici koju nosite?! SiB.hr i MOJATVOJAMAJICA.HR nude vam priliku da to učinite potpuno besplatno!

Stranica MOJATVOJAMAJICA.HR pruža vam mogućnost da postanete dizajner vlastite majice ili majice vašeg prijatelja! Odaberite model, boju i veličinu majice, dodajte sliku i/ili tekst te brzo i jednostavno dizajnirajte svoju unikatnu majicu! Za one kojima nedostaje ideje i inspiracije, tu je velik broj zanimljivih slika raspoređenih po kategorijama poput sporta, glazbe, humora, ljubavi... Uzmite miš u svoje ruke i budite „krojač" svoje majice!

Osim mogućnosti dizajniranja vlastite majice, MOJATVOJAMAJICA.HR ima i web trgovinu u kojoj možete pronaći niz atraktivnih i zanimljivih majica! Posebno je zanimljivo spomenuti suradnju s poznatim hrvatskim karikaturistom i ilustratorom „Nikom Titanikom", a plod te suradnje su majice s Nikovim karikaturama i ilustracijama koje su postale apsolutni hit širom Hrvatske!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo nekih od majica iz web trgovine:

U svom asortimanu MOJATVOJAMAJICA.HR za sada nudi kvalitetne 165 gramske muške i ženske T-shirt majice, poznatog brenda Fruit of the loom, a uskoro asortiman planiraju proširiti s još nekim proizvodima na koje ćete moći aplicirati vlastiti dizajn.

Za tisak vašeg dizajna na majice koristi se tekstilni printer najnovije tehnologije, što je vrhunac kvalitete tiska na tekstil. Dobivate vrhunsku full color sliku iznimne trajnosti i meku na dodir.

Poklonite sebi ili svojim bližnjima jedinstven i orginalan poklon – majicu koju ste dizajnirali baš po svom ukusu!!!

majice495

[important title=Nagradna igra]Mojatvojamajica.hr poklanja vam 2x1 majicu po vlastitom izboru iz web shopa ili s vlastitim dizajnom. U komentar upišite: Želim dizajnirati i nositi svoju majicu. Dobitnike ćemo proglasiti 10. srpnja.

Dobitnici: Monika Jakopović i Dalibor Rambousek[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!