Antistress kickboxing treninzi u RcB Osijek

Antistress kickboxing treninzi u RcB Osijek

14034813 934223366678587 3804966085212318038 n

Antistress kickboxing je program namijenjen svim uzrastima iznad 16 godina starosti za oba spola. Program je strogo rekreativan uz minimalan kontakt. Osim savladavanja tehnika kretanja, eskivaži, blokova i udaraca članovi uče i pravilne tehnike popratnih vježbi za jačanje i koordinaciju cijelog tijela. Dođite i provjerite zašto brojimo najviše članova u gradu na ovom programu.

Kickboxing je kontaktni borilački sport koji se zasniva na kombiniranju ručnih i nožnih tehnika udaranja kako bi nadjačali svojeg protivnika. Sport se razvio kao spoj zapadnjačkog (američkog) boksa te nožnih tehnika istočnjačkih disciplina kao što su karate, muay thai (tajlandski boks) i taekwondo. Kickbox se općenito trenira za samoobranu, kao kontaktni sport i ono što nas u rekreacijskom centru Beck najviše zanima, kao opći fitness program.

Kako bi doveli svoje tijelo u mogućnost izvođenja nekog kompleksnijeg pokreta, koristimo brojne, manje ili više poznate, vježbe snage, istezanja, kordinacije te povećanja aerobnog kapaciteta. Pri tome koristimo brojna fitness pomagala kao što su utezi, girje, TRX-ovi, vreće za udaranje, fokuseri itd.

Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora u Osijeku, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.

Treneri koji vode programe su dugogodišnji natjecatelji i treneri kickboxinga, licencirani SFG, TRX i FMS instruktori. Certificirani instruktori prvog stupnja ketllebell treninga od strane Steve Maxwella, MAXWELLSCTM. Instruktori yoge i pilatesa te grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru te instruktori trigerpoint performance.  

Više info na Facebook stranici RcB Osijek.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 3x1 mjesečne članarine za mjesec listopad. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za Antistress kickboxing treninge!

DOBITNICE: Katarina Manson, Animist Dreampunk, Iva Keler.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda