Promo / Predstavljamo-Sport

Martial Arts Osijek upisuje nove članove

Martial Arts Osijek upisuje nove članove

Osječki sportski klub za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu poziva sve građane da se s počekom rujna priključe treninzima, motiviranju i aktiviraju svoje tijelo i duh.

UPISI u novu sezonu startaju s 5.9. a prijave su u tijeku.

Centar za borilačke vještine, samoobranu i kondicijsku pripremu Martial Arts Osijek svoje treninge održava u XXL fitness centru, ulica Ivana Gundulića 62, Osijek (u obje dvorane) te u XXL fitness centru na Zelenom polju, ulica Matije Gupca 61, Osijek (kod Lidla).
Dodatno, Martial Arts Osijek treninge održava i na udaljenim lokacijama: u Dardi u prostoru stare srednje škole, ulica Sv. Ivana Krstitelja te u Višnjevcu, Lugarski put II 6A.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klub već uspješno radi sa članovima preko 10 godina te nude grupne programe:

Krav Maga – miješana grupa, žene, djeca
Kettlebell – mješana grupa i žene
Kickboxing – mješana grupa

Unutar kluba moguće je ostvariti i individualni pristup: rad sa osobnim trenerom, a od ove sezone stručnom i certificiranom timu priključuje se i nutricionistica zadužena za planove prehrane i savjete kako bi unutar kluba bili u mogućnosti ponuditi članovima sve što je potrebno za aktivan i zdrav način života. Također unutar kluba imaju i educiranu osobu za rad s djecom kako bi se osiguralo da se s najmlađim članovima postupa ispravno u odgojno-obrazovnom aspektu i tjelesno-zdravstvenom aspektu.

Gradeći sportsku priču Martial Arts Osijek je kroz godine rada uspio postati klub koji danas broji preko stotinu članova i okuplja građane Osijeka i okolice u zajednicu pozitivne energije čiji su ciljevi napredovanje članova u sportskom smislu ali i održavanju pozitivnoga duha. Klub iz godine u godinu napreduje prvenstveno zbog visoke stručnosti glavnog trenera Dragana Franjkovića, ulaganja u edukaciju i profesionalnost trenerskoga osoblja te cijeloga Martial Arts Osijek tima kao i tople radne atmosfere i prijateljskog okruženja.

Po čemu su drugačiji?
- svi treneri posjeduju priznate licence i certifikate iz svojih područja
- atmosfera pozitivne zajednice i nepobjediv timski duh Martial Arts Osijek kolektiva
- adekvatan i novoopremljen prostor kao i vrhunska oprema
- dugogodišnja tradicija i iskustvo kao dokaz upornosti i truda

Nakon nešto mirnijega ljeta u Martial Arts Osijek su spremni za novu sezonu koja kreće službeno 5. 9. a upisi i prijave su u tijeku.

Javiti se možete na
FB stranici : https://www.facebook.com/martialarts.osijek/

E -MAIL: [email protected]
tel: 091 582 0413 i za sve dodatne informacije o programima, radu kluba i samom teamu na web stranici: www.mao.hr.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!