Kreće nova fitness sezona u Centru kulture tijela Gea

Kreće nova fitness sezona u Centru kulture tijela Gea

ckt gea

Ljeto se bliži svome kraju, dani su sve kraći, rujan nam je sve bliži, a s njime i nova fitness sezona. Mnogi se rekreativci spremaju za novi početak, a upravo je taj početni impuls ponekad najteže napraviti. Kako bismo vam olakašli povratak u stvarnost, nakon sunčanja i godišnjeg odmora, Centar kulure tijela Gea poklanja članarinu za novi pogram Power Killates!

Energija, aktivacija čitavog tijela, znojenje i skidanje kilograma, temeljit pristup, jačanje dna zdjelice i core stability mišića, oblikovanje i učvršćivanje tijela... Ovaj je program sve to i još puno više! Nastao kao šlag na torti dugogodišnje edukacije, iskustva, brojnih novih ideja, povratnih informacija od velikog boja žena kroz 20 godina rada u rekreaciji, no najviše od svega iz ogromne ljubavi prema ovome poslu i neograničenih količina energije koju donosi!

U Power Killatesu je svaki sat u potpunosti drugačiji od prethodnog, kombinirajući elemente nekoliko različitih tehnika – pilatesa, joge, bodyweight vježbi, Ground Force metode, funkcionalnog treniga pa i Tabata tehnike. Vježbe su intenzivne, usmjerene jačanju prvenstveno osnovnih posturalnih mišića, a preko njih i onih površinskih. Izmjenjuju se u brzom tempu, sa uvijek novim rekvizitima ili bez njih, no izbjegavaju bilo kakvu vrstu skokova. Vježbe su kompleksne pa se preporučuju osobama s nešto iskustva u vježbanju. 

Uz Power Killates, u Gei 05. rujna kreće još čak 15 vrsta programa – od onih za apsolutne početnice do onih najvišeg intenziteta, a u gornjoj se dvorani od rujna vježba i na novoj tatami podlozi. U centru grada, uz stručan pristup, cijene su i više nego povoljne - kroz cijelu sezonu 2016/2017 čak 9 programa ostaje na trajno akcijskoj cijeni od 100 kuna mjesečno.

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u dvorani.

Više o CKT Gea pronađite na www.centargea.com ili na https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela/

NAGRADNA IGRA:
Poklanjmao vam jednu mejsečnu članarinu za novi pogram Power Killates. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Power Killates u CKT Gea!

DOBITNICA:
Maja Beljić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr