Promo / Predstavljamo-Sport

Morning Butt Lift – basic program za djevojke u RC Beck

Morning Butt Lift – basic program za djevojke u RC Beck

Ako već duže vrijeme lutate po fitness centrima u gradu, a ne dobijate rezultate kakve ste očekivali ili su vam ih obećavali, isprobajte nešto novo u Rekreacijskom centru Beck.

Program ''Morning butt lift'' osmišljen je od strane stručnih trenera rekreacijskog centra, koji su licencirani SFG, TRX i FMS instruktori, instruktori yoge i pilatesa i grupnog fitnessa uz glazbu verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta a sukladno europskom kvalifikacijskom okviru te instruktori trigerpoint performance.

Program je osmišljen na načinu grupnog rada u kojem je svaki pojedinac bitan, te se svakome posvećuje dovoljno vremena da savlada osnovne vježbe kako bi funkcionirao u grupi te napredovao zajedno sa grupom.

Prednost ovog programa je što vam nije potrebno nikakvo predznanje ili fizička sprema da bi započeli trenirati, ali uz pravu motivaciju koju osiguravaju naši treneri i Vašu upornost, rezultati su osigurani. Također nije potrebno ulagati novce u nikakvu posebnu opremu za treniranje već je sve osigurano u centru. Naši polaznici se susreću sa girjama (ketllebell), TRX-ovima,  sand bag-ovima, popularnim battle rope-om, vježbama sa vlastitom težinom i neizbježnim vijačama za preskakanje. Program je namijenjen ženskoj populaciji, a treninzi se održavaju dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom u 10:00.

Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.

[important title=NAGRADNA IGRA]Tri čitateljice nagrađujemo besplatnim članarinama za jedan mjesec treninranja. Molimo da se za nagradnu igru jave one koje stvarno imaju želju isprobati program. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za Morning Butt Lift treninge. Svi ostali koji žele isprobati program obavezno se najaviti u inbox stranice Rekreacijski centar Beck.[/important]

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!