Promo / Predstavljamo-Sport

Centar Gea poklanja članarinu za novi program Super Fit

Centar Gea poklanja članarinu za novi program Super Fit

Blagdani su došli i prošli, novu smo godinu dočekali kako i priliči, a sada je vrijeme za potrošnju kalorija i provođenje svih onih novogodišnjih odluka!

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, i u 2016. godini donosi pregršt prilika, akcija i noviteta koji će vam pomoći u brizi za svoje tijelo i zdravlje. Upisi u Gei kreću već u ponedjeljak, 04. siječnja 2016. godine, broj mjesta je ograničen, a oni najsretniji za prvi mjesec u 2016. godini imaju prilike osvojiti gratis mjesečnu članarinu.

Naime, 11. siječnja u Gei s radom kreće atraktivni novi program Super Fit, za još temeljitiju aktivaciju organizma, još intenzivnije skidanje kilorama i još funkcionalnije oblikovanje tijela.  

Super Fit prati Body Shred koncept vježbanja, u formi metaboličkog treninga usmjerenog prvenstveno topljenju masnog tkiva, definiciji mišića, ubrzavanju metabolizma te cjelokupnoj transformaciji organizma u obliku poboljšanja zdravlja i sportske izvedbe. U Super Fit programu vježbe i tempo prilagođeni su zahtjevima i specifičnostima ženskoga tijela te podijeljeni u sekvence od tri minute treninga snage, dvije minute kardio dijela te jednu minutu core vježbi. U uvodnom dijelu se usvajaju i ispravljaju pokreti i vježbe koje će se koristiti u 30-minutnom, glavnom dijelu non-stop treninga, te se trening zatvara s 10-15 minuta kvalitetnoga istezanja.

Uz novi program Super Fit, u Gei čak 8 programa možete upisati po super povoljnim akcijskim cijenama, od samo 100 kuna mjesečno, koje ostaju fiksne sve do kraja sezone, odnosno do ljeta. O kojim se programima radi te sav info o rasporedima i centru možete pronaći na www.centargea.com ili na https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela/


Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u dvorani, a sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.
Zdravu, veselu, uspješnu i fit 2016. godinu, puno ljubavi, zdravlja, energije i smijeha, vitalnu kralježnicu, funkcionalno tijelo i željenu kilažu svm čitateljima portala želi tim Centra kultre tijela Gea.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo jednu mjesečnu članarinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesečnu članarinu za Super Fit treninge u Centru kulture tijela Gea!

Dobitnica je Andrea Kovačević.[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!