Lifestyle / Ostalo

FOTO: Brevisice zasjenile svjetski poznate dive!

FOTO: Brevisice zasjenile svjetski poznate dive!

Tjedan newyorških diva inspirirao je i 12 članica vokalnog-ansambla Brevis da se i one same transformiraju u njih. Pa su tako uz pomoć vizažista, fotografa i frizera uspjele rekreirati poznate naslovnice sa svjetskim divama. Pokušaj skretanja pažnje šire javnosti na njihov odlazak u New York proglašavamo uspješnim! Nakon slika koje slijede, vjerujemo kako ćete se složiti s nama!

brevis dive 10 495

Brevisica Valentina Roso, ujedno i vizažistica, došla je na ideju rekreiranja naslovnica svjetskih diva. Iako je ona začetnik ideje, za ostvarenje su zaslužne i sugestije ostalih Brevisica koje su sudjelovale na projektu.

brevis dive 2 495

Jedan vikend posvećen je samo šminkanju, oblačenju i fotografiranju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

brevis dive 3 495

Valentina je izabrala prikladne naslovnice i odabrala skupinu Brevisica koje će sudjelovati u snimanju. Nakon podijeljenih uloga i sitnih izmjena, krenulo se u ostvarivanje projekta.

brevis dive 4 495

Za opuštanje je bio zadužan obzirni fotograf Matej, koji je pokušao izvući divu iz svake od Brevisica puštajući im njihove poznate pjesme.

brevis dive 5 495

Što se tiče ostalih efekata poput razbarušene kose koja vijori na vjetru, u pomoć su priskočile ostale Brevisice koje su se snalažljivo poslužile kartonima koji su zamjenili ventilator.

brevis dive 6 495

Za sve one koji ne znaju, iako je takvih malo, osječki Vokalni ansambl Brevis nastupiti će 21. siječnja 2013. godine u prestižnoj dvorani Carnegie Hall u New Yorku.

brevis dive 7 495

Nakon štanda s muffinima na Sajmu Antikviteta na kojem su se prikupljala sredstva za odlazak u New York, uslijedio je i štand na kojem su prodavali čaj i kiflice u čijem su pravljenju uvelike pomogle Brevis mame.

brevis dive 8 495

U subotu ih možete zateći i u Portanovi sa pop-up nastupom i druženjem sa posjetiteljima.

brevis dive 9 495

Brevisice pjevaju i na brojnim manifestacijama i promocijama kako bi si financijski maksimalno olakšali odlazak u New York.

brevis dive 11 495

Ovaj tjedan dobile su podršku grada i raznih sponzora, te su sve bliže ostvarenju svog cilja!

brevis dive 12 495

Ovom prilikom i SiB.hr im želi sretan put te puno sreće i odlične zabave na nastupu u prestižnoj dvorani Carnegie Hall u New Yorku!

brevis dive 13 495

[blockquote]U projektu su sudjelovale:

Lana Bede kao Mariah Carey

Marija Jakobljević kao Lana Del Rey

Iva Trubeljak kao Barbra Streisand

Ines Milas kao Joan Jett

Dorotea Zovko kao Jeniffer Lopez

Tajana Jakuš kao Liza Minnelli

Majda Milinović kao Marilyn Monroe

Sanja Blažanović kao Lady Gaga

Nina Kamenić kao Cyndi Lauper

Dunja Hajduković kao Alicia Keys

Dunja Varga kao Madonna

Mia Hocenski kao Christina Aguilera

Vizažistica: Valentina Roso
Fotograf: Matej Jurčević
Frizerka: Eva Bošković[/blockquote]

Pogledajte promo video Brevisica "Osječani uz Brevisice" koji, kako i sam naslov kaže, pruža potporu našim djevojkama prije odlaska u New York!

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!