Lifestyle / Ostalo

Dani prvog hrvatskog piva u Osijeku 2012. [PROGRAM]

Dani prvog hrvatskog piva u Osijeku 2012. [PROGRAM]

Nakon odlične atmosfere na prošlogodišnjim Danima prvog hrvatskog piva u Osijeku i ove godine očekuje se ništa manje. Sve počinje 19., a završava 23. rujna. Lijeva obala Drave postala je već tradicionalna lokacija održavanja tzv. Dana piva ili službenih Dana prvog hrvatskog piva pa će tako biti i ove godine. Osječka pivovara u šatoru postavljenom za tu prigodu ponuditi će kulinarske delicije, ali i ono što je za posjetitelje najvažnije - hladno pivo!

[span class=camera]GALERIJA i VIDEO: Dani prvog hrvatskog piva 2011. - Osijek[/span]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo da ste ljubitelj svijetlog ili tamnog piva ili svijetlog ili crnog radlera dobra zabava je zagarantirana. Kako bi sve bilo još veselije pobrinuti će tamburaši čiji raspored po danima pogledajte na plakatu.

I ove godine očekuju vas pivarske šetnje u organizaciji turističkih vodiča Putovanja Slavonijom, a o čemu ćete više informacija moći saznati naknadno.  Ulaz na sva događanja kao i do sada biti će besplatan.

eOjwQ.jpg

Cijena točenog piva biti će 10kn za 0,5l.

Pripreme za Dane prvog hrvatskog piva su na vrhuncu, tako da će posjetitelje velikog šatora Osječke pivovare od 19.-23.09. dočekati napretek zabave, vrhunski tamburaški bandovi, zanimljive pivarske igrice, bogata gastro ponuda i potoci omiljenog Osječkog piva.

Osječka pivovara je izašla u susret svojim vjernim obožavateljima u recesijskim vremenima, tako da organizira happy hour od četvrtka-nedjelje od 18 do 20h. Za jedno kupljeno Osječko pivo, drugo se dobiva gratis. Ulaz na sva događanja je kao i uvijek BESPLATAN.

dani piva Osijek b2

Za vrijeme trajanja Dana prvog hrvatskog piva i ove godine voziti će Osječko party tramvaj! Na službenoj Facebook stranici Dana piva iz Pivovare pozivaju fanove da izaberu glazbu koju žele slušati na Osječko TramFestu, a također možete sudjelovati i u brojnim nagradnim igrama koje vas tamo očekuju.

[span class=attention]NE PROPUSTITE: Promocije Osječkog piva u trgovačkim centrima (20.-22.9.)[/span]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!