Lifestyle / Ostalo

VIDEO: Pannonian Challange party tramvaj

VIDEO: Pannonian Challange party tramvaj

Čini se kako zabavne vožnje tramvajem postaju sve češći oblik marketinške promocije. Pa pogledajte kako se odličnim party tramvajem promovirao i željno isčekivani Pannonian Challange XIII.

Točno u 21:00h, tramvaj bez strogog voznog reda primio je vesele mlade ljude koji su na ovaj način odlučili proslaviti skori početak natjecanja u ekstremnim sportovima – Pannonian Challengea. 

pannonian xiii_495

Nekoliko desetaka mladih ljudi s nestrpljenjem je čekalo tramvaj kod osječke remize. Kada je tramvaj naišao, odlučili su u njemu ostati dulje vrijeme jer je iz njega dopirala glasna glazba, a bilo je i besplatnog pića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šareni tramvaj nije se zaustavljao na svakoj stanici, a zadatak mu je bio zbližiti sudionike skorog natjecanja, skrenuti pozoronost sugrađanima na Pannonian i više od svega, stvoriti dobru atmosferu koja bi trebala potrajati do nedjelje.

Ovaj pokretni tulum ugostio je natjecatelje, ljubitelje ekstremnih sportova, ali i sve one vrijedne mlade ljude koji će se u nadolazećim danima pobrinuti da na Pannonianu sve protekne u najboljem redu i bez kojih ovo veliko natjecanje ne bi bilo moguće.

Piva je u tramvaju bilo u potocima, a iako se vozilo kretalo, nikome nije bio problem plesati, iako su neki ipak bili stidljivi zbog prisustva kamere.

Pogledajte više u prilogu STV-a... 

Tekst i video:


Izdvojeno

Reci što misliš!