Lifestyle / Ostalo

Pogledajte najnoviji spot tamburaškog sastava Sitan vez

Pogledajte najnoviji spot tamburaškog sastava Sitan vez

Predstavljamo Vam najnoviji spot tamburaškog sastava Sitan vez iz Osijeka. Ovaj tamburaški sastav čine šestorica mladih Osječana, a djeluje već dugi niz godina.

Sudjelovali su na najpoznatijim glazbenim festivalima diljem Hrvatske kao što su Zlatne žice Slavonije u Požegi, festival Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači te festivalu Šokačke pisme u Županji.

Upravo na ovom posljednjem, festivalu Šokačke pisme u Županji, prvi je put izvedena pjesma pod nazivom Dunja, čiji tekst potpisuje Davor Magušić, a za cjelokupni se glazbeni aranžman pobrinuo Stjepan Rudinski. Budući da je pjesma dobro prihvaćena među slušateljima zbog svojeg vedrog karaktera, šestorac se odlučio za nju snimiti i spot. Produkciju i režiju povjerili su mladim osječkim snagama, Dunji Škrebljin i Ani Lauš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

One su odlučile izići iz okvira tamburaških spotova te snimiti urban i mladenački video, koji će u potpunosti odgovarati naravi pjesme, ali i energiji mladih glazbenika. Iza kamere stajao je već dobro poznati snimatelj Igor Sambolec, dok je cijelu priču zaokružio višestruko nagrađivani montažer- Antun Balog. Nakon televizijske premijere, TS Sitan vez nastavlja s promocijom spota za koji se nada da će privući što više gledatelja, ali i slušatelja.


Izdvojeno

Reci što misliš!