Lifestyle / Ostalo

Nostalgija party "We all love 80's and 90's"

Nostalgija party

Pozivamo vas na ludi i nezaboravni nostalgija party " We all love 80's and 90's ",u subotu 14.travnja 2012. s početkom u 20 sati,u hotelu Royal. ULAZ JE SLOBODAN.



Nema ograničenja - hit do hita - prljavi ples - zabava - partijana! Poslušajte i čagajte uz najveće strane i domaće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih godina! Disco, dance, pop, rock, italo, reggae, new wave, latino, salsa,house i poneki najnoviji hit.

Poseban glazbeni užitak sigurno će prirediti posebni gosti večeri hip - hop dvojac SHOMY i VUKI !

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najizdržljiviji čageri i čagerice osvajaju sljedeće nagrade:

1. 2x sendvič po vlastitom izboru u pizzeriji OLIVA
2. 1x pizzu i piće po vlastitom izboru u pizzeriji LYRA
3. 2x ženski kožni remen iz butika MISTIQUE
4. 1x besplatni plesni tečaj za dvije osobe u ŠPU FENIKS

1456581c35eb1ef44b63453caf7f4017.jpg

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravog starog disca.

Kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu - što šarenije, to bolje.

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-e i 90-e!

Prisjetite se "Groznice subotnje večeri", "Moonwalka", "Briljantina", "Prljavog plesa", "Lambade" i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Dobro došli !

wealllove49519

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!