Lifestyle / Ostalo

Reebok Crossfit u Avenue Mallu Osijek - prijavi se

Reebok Crossfit u Avenue Mallu Osijek - prijavi se

Fitness koji se sastoji od strasti, akcije i promjene. Fitness koji dovodi u formu vaše tijelo i um, on mijenja vašu definiciju vježbanja. To je CrossFit, način na koji Reebok vidi fitness.
reebok495

CrossFit je program vježbi snage i kondicije namijenjen polaznicima da steknu cjelokupnu tjelesnu formu. CrossFit program temelji se na raznolikim funkcionalnim pokretima visokog intenziteta za postizanje cjelokupne tjelesne kondicije kako bi se polaznici pripremili za tjelesni izazov svake vrste. Uvijek raznoliko, uvijek dinamično, uvijek s rezultatima.
Reebok4952

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reebok i CrossFit pozivaju Vas da posjetite stranicu www.reebok.com/fitness, prijavite svoje najbolje rezultate u zadanim vježbama, te odmjerite snage sa najboljima na Reebok CrossFit Fitness Championshipu koji će se održati 30. lipnja 2012. u Ateni.

60 najboljih muškaraca i žena koji se kvalificiraju dobit će savjete za treniranje od najboljih CrossFit trenera, koji će im pomoći u pripremi za još dva kvalifikacijska treninga. A 30 najboljih od njih imat će se priliku natjecati u finalu na jednodnevnom događanju u Ateni.
Reebok4951

Reebokovo partnerstvo sa CrossFitom važan je dio globalne Reebokove misije da promijeni način na koji ljudi doživljavaju, definiraju i treniraju fitness.

Prijaviti se možete na www.reebok.com/fitness do 20. travnja ili posjetom CrossFit vježbama u osječkom Avenue Mallu Osijeku predstojećeg vikenda, te saznati jeste li dorasli izazovu.
reebok4953

 [blockquote]U subotu, 31.3. od 13-16h saznajte koliko vrijedite ili dođite gledati druge kako se pate u Avenue Mall Osijek[/blockquote]

Saznajte više na www.reebok.com/fitness

PR objava

 


Izdvojeno

Reci što misliš!