Lifestyle / Ostalo

Besplatno određivanje sastava tjelesne mase

Besplatno određivanje sastava tjelesne mase

Želite li naučiti nešto o pravilnoj prehrani, smanjiti ili povećati svoju tjelesnu masu, poboljšati svoje zdravstveno stanje?

Želite li naučiti nešto o pravilnoj prehrani, smanjiti ili povećati svoju tjelesnu masu, poboljšati svoje zdravstveno stanje?

voce495

Pravo je vrijeme za to!!! Kako se priroda budi, tako se budi i naše tijelo, te nam počinju (bilo estetski, bilo zdravstveno) smetati svi sitni „grijesi“ koji su se nataložili za vrijeme zime i blagdana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo iz navedenih razloga, Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..). Osobe koje dođu u savjetovalište imaju mogućnost savjetovanja, izrade individualnih planova prehrane i planova detoksikacije. Stručno savjetovanje, kao i izradu planova prehrane i detoksikacije provodi magistar nutricionizma.

Ako želite promjeniti svoje prehrambene navike i poboljšati svoje zdravstveno stanje, obratite se u nutricionističko savjetovalište udruge Balans i uz pomoć stručnih osoba ostvarite svoje ciljeve.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati. Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 945 i 091 5034 268, ili na mail [email protected]

SiB.hr

FOTO: http://www.wallpapersonly.net


Izdvojeno

Reci što misliš!