Lifestyle / Ostalo

Portanova slavi i časti

Portanova slavi i časti

Povodom proslave svog 1. rođendana Portanova vas vodi u najljepše gradove Europe: London, Pariz i Rim.

Nakon godinu dana poslovanja Portanova i dalje iznenađuje izvrsnim događanjima, zanimljivim sadržajem i privlačnim nagradnim igrama. Prvi rođendan je svakome poseban pa tako i ovom trgovačkom centru. Proslava rođendana biti će obilježena zabavnim sadržajem koji je prilagođen za sve uzraste, a kako bi sve to dodatno začinili možete u nagradnoj igri organiziranoj za godišnjicu osvojiti putovanja u najljepše gradove Europe.

Od 19. do 24.3. uz svaki račun bez obzira na iznos iz bilo kojeg prodajnog, ugostiteljskog ili uslužnog objekta TC Portanova – na Info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i sudjelujte u nagradnoj igri. Ovoga puta Portanova vas vodi u Europske prijestolnice London, Pariz i Rim. Na putovanje možete otići sa vama dragom osobom jer dobitnik dobiva putovanje za dvije osobe i uz to sve također osvajate džeparac od 2.000 kuna na potrošačkoj kartici Hypo Alpe Adria bank.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvlačenje dobitnika putovanja je u subotu 24.3. u 23 sata. Uputite se u Portanovu, preuzmite svoj kupon i igrajte nagradnu igru, jer nagrade su zaista vrijedne i zanimljive.

Povodom proslave svog 1. rođendana Portanova organizira zabavu za sve klince i klinceze

Proteklih godinu dana Portanova je između ostalog postala mjesto okupljanja djece. Organizatori su se probrinuli da se svakoga mjeseca u Portanovi odvija nešto baš za njih. Bilo je tu svega raznih radionica, čitanja priči, maškara, natjecanja i neizostavnih dječjih predstava. Uvijek se tu pronašao i neizostavni Portoš, maskota Portanove poznata svima. Ova simpatična narančasta ključanica uveseljavala je djecu tokom cijele godine, udovoljavala njihovim željama, družila se s njima, a ne zaboravimo Portoš vas je vodio i u Gardaland.

Proslava rođendana Portanove obilježiti će se i kroz Portošev kutak, gdje vas uz Portoša očekuju čak dvije dječje predstave „Doček proljeća" i „Zeko, Zriko i Janje", razne igraonice, natjecanja i radionice.

Organizator je pripremio i dodatno iznenađenje za sve mališane, povodom proslave rođendana Portanova poklanja Portoš – bojanku s pričom, priča o Portošu i njegovoj proslavi rođendana razveseliti će svakoga klinca.

Pridružite im se u Portoševom kutku 24.3. od 12 do 19 sati i proslavite rođendan Portanove sa Portošem.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!