Lifestyle / Ostalo

Portanova slavi prvi rođendan

Portanova slavi prvi rođendan

Prije točno godinu dana otvorio se najveći i jedini regionalni trgovački centar istočne regije Hrvatske. Kroz godinu dana bilo je tu svega od koncerata, klizališta, modnih revija, humanitarnih aktivnosti, pa sve do dječjih predstava, maškara i ostalih događanja.

Svakoga vikenda u Portanovi su bila razna događanja kojima su organizatori uveseljavali svoje posjetitelje i pružili im jedinstvenu kombinaciju zabave, shoppinga i dobre atmosfere na jednom mjestu.

Svakom svojim posjetom, koja je rasla iz dana u dan posjetitelji Portanove pokazi su povjerenje ovom trgovačkom centru i dali im dodatni vjetar u leđa. Tako se danas Portanova može pohvali sa više od 4 000 000 posjetitelja u godinu dana, što je izvrstan uspjeh i jedan od pokazatelja da je Portanova zaista postala centar regije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon godinu dana poslovanja Portanova potvrđuje poziciju jedinog i najvećeg  regionalnog centra istočne Hrvatske prvenstveno kroz kontinuirano unaprjeđivanje spleta ponude i zabavnog sadržaja, čemu u prilog govori i otvaranje novih prodajnih objekata. Nedavno je otvoren prvi prodajni objekt  New Look-a u Hrvatskoj, a uskoro se očekuje otvaranje željno čekanog H&M-a.

portanova-1-rodjendan

Za proslavu 1. Portastičnog rođendana organizatori su pripremili puno zabave i najboljeg shoppinga uz rođendanske popuste.

Očekuje vas predstavljanje drugog broj Portanova INside magazina, koncert Colonie, degustacija torte, dječje predstave, predstava „Od E do Z“ sa Enisom i Zuhrom, koncert Miroslava Škore i mnoga druga događanja koja će sljedeći vikend učiniti zaista posebnim.

Obzirom na sve navedeno, zabilježite 23. i 24. ožujka u svom kalendaru i rezervirajte vikend za najbolju rođendansku proslavu u regiji.


Izdvojeno

Reci što misliš!