Lifestyle / Ostalo

bio&bio ekskluzivne cijene u ožujku + nagradna igra

bio&bio ekskluzivne cijene u ožujku + nagradna igra

bio&bio trgovina u ožujku za vas nudi eksluzivne cijene, a ističe se Biastin koji poboljšava i kvalitetu sjemena kod muškaraca.

bio&bio trgovina u ožujku za vas nudi eksluzivne cijene, a ističe se Biastin koji poboljšava i kvalitetu sjemena kod muškaraca.

biastin495

• Astaksanthin je aktivni sastojak alga koji ih štiti od sunčeve svjetlosti. Najobilniji izvor astaksantina je alga Haematococcus pluvalis iz koje se BiAstin i dobiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

• Istraživanja pokazuju da astaksantin djeluje na smanjivanje visokog krvnog tlaka te oksidaciju lipida i proteina, a djeluje protektivno na krvne žile i usporava nastanak ateroskleroze.

• Astaksantin je jak antioksidans, učinkovito smanjuje oksidativni stres i ima snažno protuupalno djelovanje, te kod ljudi potiče imunološki odgovor organizma.

• Laboratorijske usporedbe apsorpcije slobodnih radikala pokazuju da astksantin iz BiAstina ima 550x snažnije djelovanje od vitamina E i 10x snažnije djelovanje od beta-karotena.

• Prirodni astaksantin poboljšava kvalitetu sjemena neplodnih muškaraca - dvostruko slijepo, placebom kontrolirano kliničko istraživanje pokazalo je da prirodni astaksantin iz alge Haematococcus pluvialis povećava plodnost neplodnih muškaraca.

• Olakšava tegobe kod sindroma trnjenja ručnog zgloba (carpal tunnel syndrome) te štiti zglobove od upale nakon vježbanja.

• Autor uspješnica i liječnik dr. Nicholas Perricone je veliki zagovornik astaksantina hvaleći ga u emisiji "Oprah Winfrey Show". Dr. Perricone se u tolikoj mjeri zalaže za prirodni astaksantin, da mu je u svojoj knjizi uspješnici "Perriconeovo obećanje: izgledati mlađe i živjeti duže, u tri laka koraka" posvetio dobar dio teksta.

Redovna cijena : 173,00 kn

Akcijska cijena u ožujku: 119,00 kn

[important title=Nagradna igra 2xpakiranje Biastina]Portal SiB.hr i bio&bio poklanjaju vam 2x1 pakiranje Biastina. U komentar upišite: Želim Biastin i čekajte izvlačenje dobitnika.

Dobitinici: Nenad Janković i Marija Molnar[/important]

PR objava

  


Izdvojeno

Reci što misliš!