Lifestyle / Ostalo

Ferijalni savez organizira put na EURO

Ferijalni savez organizira put na EURO

Za sve koji vole putovati Hrvatski ferijalni i hostelski savez organizira brojne projekte i radionice. Treba izdvojiti putovanje na EURO 2012., gdje će svi zainteresirani moći pratiti našu reprezentaciju od Poznana do Gdanska.

Hrvatski ferijalni savez u Osijeku djeluju već niz godina, ali u posljednje vrijeme odaziv za grupna putovanja je sve manji. "Ljudi sve manje putuju, individualna putovanja još se i organiziraju, ali zbog malog odaziva i zainteresiranosti vrlo je teško organizirati grupu za neko putovanje, iako mreža naših hostela po cijeloj Hrvatskoj nudi doista povoljan smještaj, a moram napomenuti da su to sve i vrlo frekventne lokacije. Velik broj mladih ne zna za ferijalni savez i kakve pogodnosti on nudi, pa organiziramo i radionice kako bismo potaknuli mlade da se zainteresiraju za omladinski turizam i hosteling. Savez okuplja i brojne volontere koji pomažu pri izradi prezentacijskih materijala i promocije HFHS-a kao organizacije po školama i udrugama", napominje voditeljica Mia Veličković.

Član može postati svatko, neovisno o starosti, jer su hosteli otvoreni za sve. Pokrenut je i zajednički projekt KulturHI, koji uz povoljne cijene nudi dvije iskaznice - hostelske iskaznice i kulturni pokaz, gdje se ostvaruju popusti na sve HI hostele u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim hostelskih iskaznica, studentima se preporuča i jedina međunarodno priznata iskaznicu ISIC (International Student Identy Card) koja omogućava odlične popuste u Hrvatskoj i širom svijeta.

Tekst: I. Mihaljević (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!