Lifestyle / Ostalo

FOTO: Dodjela Fender Music Awards

FOTO: Dodjela Fender Music Awards

Sinoć je u Old Bridge Pubu pred dvjestotinjak uzvanika održana dodjela nagrada Fender Music Awards.

Riječ je o jedinoj nagradi regionalnog tipa koja se dodjeljuje u Hrvatskoj. Nagrađeni su pojedinci i bendovi koji su se posebno istaknuli svojim glazbenim djelima i radom na području glazbene kulture.

Ove su godine nagrade dobili: Damir Vojvodić Damba za iznimna dostignuća u sviranju električne gitare, Davomir Brkić Daco za iznimna dostignuća u sviranju bas gitare, Alen Valinčić – nagrda Davor Mikulić za iznimna dostignuća u sviranju bubnjeva, Petar Štrok – najbolji mladi gitarist 2011., Mario Roth za iznimna dostignuća u vokalnoj glazbi, Pero Galić – najbolji rock pjevač u 2011., Kanđija za iznimna dostignuća u hip hop i rap glazbi, Grupa Valter za ukupan doprinos rock glazbi, Irena Celio za iznimna dostignuća u sviranju klavijatura, Marta Nikolin za ukupan doprinos vokalnoj glazbi, Prva Liga za ukupan doprinos pop glazbi, Gužva u 16ercu za najbolji punk rock band u 2011. i Drago Lenart kao DJ i glazbeni urednik za ukupan doprinos u predstavljanju glazbe putem etera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Između dodjele nagrada pojedini su bendovi i odsvirali svoje pjesme, pa se tako prisutni mogli uživati u hitovima poput 'Bijelog Cadillaca' od OK Banda ili 'Vođe plemena' od Gužve u 16ercu. U svakom slučaju, bila je to vrlo ugodna večer u prisnoj atmosferi koja će zasigurno još dugo vremena ostati u sjećanju nagrađenih.

 

Tekst i foto: Marko Banić (SiB.hr)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!