Lifestyle / Ostalo

Avenue Fun Week – tjedan lude zabave uz besplatne vožnje u lunaparku i spektakularne nastupe iluzionista

Avenue Fun Week – tjedan lude zabave uz besplatne vožnje u lunaparku i spektakularne nastupe iluzionista

Nakon odlične atmosfere karnevalskih fešti, Avenue Mall je odlučio pripremiti još zabavnih zbivanja i to na vrlo neuobičajen način! Ovoga puta očekuje vas odlična zabava i program lude kombinacije lunaparka i cirkusa! U četvrtak i petak od 17-21h sve vožnje u lunaparku su besplatne, nakon toga, u subotu nikako nepropustite iluzionistički program visoke produkcije s atraktivnim plesnim perfomansama i specijalnim efektima.
avenuefunwekk495

Illusion show area izvest će vam fascinantnu točku levitacije tj. lebdenja u zraku, a isti će show biti izveden u dva termina i to prijepodne u 11h, te poslijepodne u 18h. U nedjelju u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima klince će zabavljat će Klaun Balonko te odličan iluzionistički spektakl pod nazivom Gusari s Kariba. Nezaobilazna poslastica na ovakvim događanjima – šećerna vuna, u sklopu Happy hour-a bit će besplatna za sve posjetitelje Centra koji dođu u ponedjeljak od 18 do 19h, a dan poslije u istom terminu besplatno ćete se moći zabavljati na svim aparatima za zabavu u Play Zone igraonici koja se nalazi na prvom katu.
avenuefunweek4951
Srijeda, 29. veljače rezervirana je za šaljivi prikaz životnih situacija kroz iluzije i trikove. Crazy familly- funny illusion show nikako ne smijete propustiti. Biti će izveden u dva termina istog dana i to u 17h i 19h. Atraktnivni plesne akrobacije na svili, u četvrtak na prvi dan mjeseca ožujka u 19h, izvest će Sara Elena Menkovska koja je hrvatima poznata po sudjelovanju u poznatom TV show-u Hrvatska traži zvijezdu. U petak, 2. ožujka Avenue Mallom prošetat će klauni na štulama koji će izvoditi mađioničarske trikove i dijeci darivati balone. Jako zanimljiv tjedan je ispred nas – budite dio ovog spektakla i uživajte uz Avenue Mall!
avenuefunweek4953

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=AVENUE FUN WEEK PROGRAM DOGAĐANJA]

23. I 24.2. od 17-21h - BESPLATNE VOŽNJE U LUNAPARKU

25.2. u 11 i 18h - ILLUSION SHOW AREA /iluzionistički program visoke produkcije/specijalni efekti /lebdenje u zraku/

26.2. u 10.30h i 17h - KLAUN BALONKO/poznati glumac Midhad Kušljugić Mido (Lud, zbunjen, normalan)-modeliranje balona u fantastične oblike koje daruje djeci na poseban način/ u 11h i 18h GUSARI S KARIBA /illusion show/

27.2. od 18 do 19h HAPPY HOUR- BESPLATNA ŠEĆERNA VUNA

28.2. od 18 do 19h HAPPY HOUR - BESPLATNO IGRANJE NA APARATIMA ZA ZABAVU U IGRAONICI PLAY ZONE

29.2. u 17h i 19h - CRAZY FAMILLY – FUNNY ILLUSION SHOW/illusion show na šaljivi način/

1.3. u 17.30h KLAUN SHOW /facepainting, modeliranje balona, klaunovi na štulama, mađioničarski trikovi/

2.3. u 19h - PLES NA SVILI /senzualan akrobatski nastup Sare Elene Menkovske/

Svaki dan do 2.3. od 19 do 21h – BESPLATNI savjeti tarot majstora[/important]

avenuefunweek495plakat

www.avenuemall.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!