Lifestyle / Ostalo

Beatbox Džem Session Lil'Beara i Filipa

Beatbox Džem Session Lil'Beara i Filipa

Beatbox je stvaranje glazbe pomoću usana, usta, jezika i glasa. Cilj toga je stvoriti što sličniji zvuk nekoga instrumenta ili jednostavno atmosfere, poput one koju čini helikopter npr. Umjetnost beatboxa se odlikuje što točnijim i širim spektrom različitih zvukova.

Projekt DŽEM SESSION ide pod ekipom Naša Stvar koju čini nekolicina mladih Vinkovčana. Ovaj video je nastao kao projekt suradnje Mislava Medića poznatijeg pod umjetničkim imenom Lil' Bear i Filipa Meštrovića koji zajedno vode radijsku emisiju Naša Stvar na vinkovačkom radiu VFM već godinu i pol dana.

beabox 495 1

Prvi u nizu sessiona koji će se snimati svakih mjesec dana predtavljamo vam u ovome članku. Sniman je u Vinkovcima 9. veljače na termama i VFM radiu. Koncept videa je bio snimiti dolazak u studio na radio gdje utorkom ide emisija Naša Stvar pa tako i ljude koji su zaslužni za realizaciju iste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ideja DŽEM SESSIONa je da se svaki snima na drugoj lokaciji pa tako sljedeći puta rokaju u Ljubljani 25.2. gdje Mislav 24.2. ima nastup s General Woo-om u klubu Gala Hala.

beabox 495 2

Cilj ovih videa je osvjestiti ljude o beatboxu i proširiti isti bez ograničenosti stilova pa tako možete čuti hiphop, dubstep i glitch.

Uskoro novi video na YT kanalu - http://www.youtube.com/user/lilbearvk

beabox 495 3

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!