Lifestyle / Ostalo

Maškare u Portanovi

Maškare u Portanovi

U subotu od 16 sati dođite zamaskirani u Portanovu, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade

U subotu od 16 sati dođite zamaskirani u Portanovu, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade.

Prošloga vikenda u Portanovi su vas dočekali koncerti i događanja za Valentinovo koja su se produžila i na ponedjeljak i utorak. Kako je ovo razdoblje prije korizme na red su došle neizostavne maškare. Maškare u Portanovi održavaju se u subotu 18.02. sa početkom u 16 sati.

maskare porta495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako to obično i bude sa događanjima u Portanovi i ovoga puta priredili su nam zanimljivi i zabavni program. Tako vas očekuje igrokaz „Kako je Zvončica izgubila krila", balon majstor, facepainting vila, tvornica neobičnih lica koja će uključivati izradu maski od papira, folije i kolaž papira, te veliko natjecanje maski. Natjecanje maski uključivati će natjecanja u glazbenim kipovima, ples pod maskama i motanje mumije. Oni najspretniji osvojiti će i vrijedne nagrade, tako prvo mijesto dobiva 1000 kuna, drugo 500, a treće 300 kuna na potrošačkoj kartici Hypo Alpe Adria. Kako to ne bi bilo sve pekara Pan-Pek će počastiti posjetitelje s prilkladnim krofnama.

Ukoliko razmišljate kako provesti večernji dio vikenda zaputite se u lounge bar Waldinger jer vas tamo očekuju „Dani karnevala u Waldingeru" ispunjeni raznim zanimljivim događanjima.

waldinger495

   


Izdvojeno

Reci što misliš!