Lifestyle / Ostalo

11. osječki karneval u Avenue Mallu + proglas KAOSS-a

11. osječki karneval u Avenue Mallu + proglas KAOSS-a

„KAOS“ (Karneval osječki) jedanaestu godinu za redom okuplja maškare s područja grada Osijeka i okolice. Pripremite se za najveću karnevalsku feštu u Osijeku jer ove godine najavljujemo posebno dobru zabavu i velika iznenađenja.

„KAOS“ (Karneval osječki) jedanaestu godinu za redom okuplja maškare s područja grada Osijeka i okolice. Pripremite se za najveću karnevalsku feštu u Osijeku jer ove godine najavljujemo posebno dobru zabavu i velika iznenađenja.
kaosam4952

U nedjelju, 19.2. u Avenue Mallu očekuje vas veliki dječji maskembal uz animatore, poklone i druženje uz osječke „Zumbiće“, dok će vas na završnoj karnevalskoj fešti u utorak, 21.2. zabavljati plesni klub Broadway, a Avenue Mall počastiti besplatnim krofnama i nagradama u vrijednosti 10.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

kaosam4951
Maskirane povorke, smijeh, mirisi i okusi pokladnica, obilježavaju doba karnevala koje vrhunac doseže u danima koji prethode Čistoj srijedi ili Pepelnici, prvom danu korizme, priprave za Uskrs.
Ovogodišnji najveći i najluđi osječki karneval do sada održat će se u ugodnoj atmosferi trgovačkog centra Avenue Mall.  U nedjelju, 19. veljače, s početkom u 17.00 h u Avenue Mallu, održat će se veliki Dječji maskenbal, tradicionalna manifestacija koja djeci nudi ples, pjesmu, dobru zabavu uz animatore  i druženje uz osječke „Zumbiće“, te slatka i slana Hlapić i Kubeti iznenađenja.

kaosam4953
U utorak, 21. veljače s početkom u 17.00 h u Avenue Mallu, održat će se završna karnevalska fešta, u kojoj će se pročitati optužnica „Princu od karnevala“, prezentirati i nagraditi najbolje i najmaštovitije grupne maske, suditi princu od KAOS-a te ga prema optužnici i  spaliti. Za dobru atmosferu pobrinut će se i plesni klub Broadway, najbolje maskirane grupe nagradit ćemo s nagradama u vrijednosti 10.000 kuna a sveprisutne počastiti besplatnim krofnama!

kaosam4954
Istoga dana u prijepodnevnim satima, gradonačelnik Krešimir Bubalo predat će karnevalskoj družini ključeve grada te na taj način simbolično prepustiti vlast sugrađanima na jedan dan.  
Za sudjelovanje u završnoj karnevalskoj fešti prijaviti se možete u TZ Osijek do 20.2. ili na dan održavanja prije početka karnevala, a poseban poziv upućujemo školama i vrtićima jer velika nagrada Cineplexxa pripast će razredu s najorginalnijom grupnom maskom!
Pripremite se za najbolju i najveću  karnevalsku feštu do sada, vidimo se u Avenue Mallu!

kaosfacebook495

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE.

[important title=Proglas karnevalske republike KAOSS]MI, NOSITELJI VLASTI U KARNEVALSKOJ REPUBLICI KAOSS, PROGLAŠAVAMO

DA SMO ODLUČILI, ZADOVOLJNI POSTOJEĆIM STANJEM, DA OVE GODINE NEĆEMO UZIMATI VLAST NIKOME A POGOTOVO NE SADAŠNJOJ VLASTI. NEKA JOJ GA. ZAKLJUČILI SMO DA RADE UPRAVO ONO ŠTO BISMO I MI, NIŠTA. ILI GOTOVO NIŠTA.

TO ŠTO ĆE SE PROMIJENITI NEKOLIKO DIREKTORA, TO BISMO I MI NAPRAVILI.

TO ŠTO SU NAPRAVILI NEKOLIKO SKULPTURA OD SNIJEGA, TO SMO I MI RADILI JOŠ KAO DJECA AKO JE BILO SNIJEGA. JEDINO ŠTO SE MI JOŠ I GRUDAMO, A OVI NE.

UVELI SU KARNEVALSKI TRAMVAJ, ŠTO I MI ODUVIJEK RADIMO. UVIJEK SE OVAKVI VOZIMO TRAMVAJEM.

SADAŠNJA VLAST OBEĆAVA REZANJE A MI REŽEMO, ŠTO ŠUNKE ŠTO KOBASICE ŠTO KULIN I OSTALU KULINSKU RODBINU. ITD, ITD...

ČULI SMO DA SADAŠNJA VLAST DAJE NEKE NOVCE KAD SE KOME RODI DIJETE, PO SISTEMU: ŠTO VIŠE DJECE VIŠE NOVCA. JEDNOSTAVNO REČENO, PLAĆAJU ZA SEKS. ČUDNA MI ČUDA PA I MI TO RADIMO. ČEMU ONDA DIZATI REVOLUCIJU I MIJENJATI VLAST? NEĆEMO SE SEKIRATI NEGO SEKSIRATI.

ALI DA NE MISLE DA SU U SVEMU NAJ, IMAMO MI NEKOLIKO PRIGOVORA, KAO NA PRIMJER:

PROPUSTILI SU, KAD JE PAO ONOLIKI SNIJEG, PROGLASITI NERADNI TJEDAN ILI VIŠE DANA, RALICE POSLATI U SPLIT I MIJENJATI ZA KANADERE KOJI BI U LJETO OVDJE DJELOVALI PO KOMARCIMA, ZBOG KOJIH, USPUT REČENO, NIKAD NIJE PROGLAŠENO NIŠTA.

DAKLE, VLAST PREUZIMATI NEĆEMO, SAMO ĆEMO ODRŽATI TULUM, PLESNJAK, FEŠTU, DERNEK, VESELICU I ZABAVU POD MASKAMA I PROSLAVITI PRVI EUROPSKI KAOSS JER SU TAKO ODLUČILI GRAĐANI.

NEKA ŽIVI KAOSS GDJE GOD BIO I KOLIKOGOD TRAJAO!

MEŠTAR PIPO[/important]

PR objava

   


Izdvojeno

Reci što misliš!