Lifestyle / Ostalo

Avenue Mall Osijek te vodi na nezaboravno putovanje u Pariz!

Avenue Mall Osijek te vodi na nezaboravno putovanje u Pariz!

Odaberite savršen poklon za Valentinovo uz ekskluzivne popuste, zabavite se uz ljubavne karikature, dječji vikend program i osvojite put u Pariz!

Unatoč niskim temperaturama i ekstremnim vremenskim uvjetima, Avenue Mall svoje će posjetitelje zagrijati povodom nadolazećeg Valentinova! Uz popuste za zaljubljene, besplatne ruže, ljubavne karikature i dječji vikend program u prijepodnevnim satima, Avenue Mall Osijek najsretniji ljubavni par vodi na nezaboravno putovanje u najromantičniji grad na svijetu - Pariz!

avmallpariz3
Požurite, iznenadite najdražu osobu prigodnim poklonom te se uključite u nagradnu igru koja počinje 9. i traje do 14. veljače, kada ćemo saznati tko će otputovati u prijestolnicu ljubavi! Sve što je potrebno je ispuniti kupon nakon kupovine, potvrditi ga zajedno s računom na infopultu Centra te ubaciti u nagradnu kutiju. Tko zna, možda se baš vama osmjehnu romantične zvjezdice iznad Eiffelova tornja!
Uz zanimljivu nagradnu igru, Avenue Mall je za sve klince i klinceze pripremio i razne kreativne radionice te zabavni program.  U nedjelju s početkom u 10.30 sati OŠ Retfala izvest će mjuzikl „Potraga za princezom“, simpatičnu dječju priču o trojici prašćića koji su krenuli na put  kako bi pronašli  svoju princezu, a putem sreću Trnoružicu, Snjeguljicu i Matovilku...
Od nedjelje do Valentinova u poslijepodnevnim satima predstavit će vam se i Učenička zadruga Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek.  Svakako potražite njihov štand i odaberite unikatni poklon za Valentinovo po vrlo povoljnim cijenama već od 15 kuna.
Posebno iznenađenje za sve posjetitelje od subote do Valentinova od 17 do 21h su besplatne ljubavne karikature poznatog osječkog karikaturiste Josipa Karežića  te prekrasne crvene ruže kojima ćemo darivati posjetitelje  13. i 14. veljače od  17h.
avmallsrca

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo i nekoliko ideja kamo izvesti voljene na Valentinovo i kako odabrati savršen poklon i to uz popuste! Donje rublje po cijenama nižim 20% pronađite u Mana modi, slatki poklon u Mlinaru –čokoladno srce za 14,90kn, trgovina Bima vam je pripremila veliki izbor prigodnih poklona već od 12,90 kuna, DM 30-40% popusta na poklon pakete i mirise, 20% popusta na čokoladne praline prigodno će vam upakirati Chade, a nakit po sniženim cijenama Plaroo i srebrnarnica Dominik.  Ljubavne koktele pripremili su Caffe Bara i Lotus Bar, Pit stop pizzu i Colu za samo 29kn, a Cineplexx  ljubavni meni. Više ideja i sve pogodnosti i popuste potražite na Avenue Mall web ili facebook stranici.
Budite i vi dio velike romantične avanture u Avenue Mallu Osijek i uživajte u popustima i pogodnostima za zaljubljene!
Još vas podsjećamo kako Avenue Beauty besplatne tretmane možete iskoristiti do četvrtka, 9. veljače, koji će svoja će vrata ponovno otvoriti u travnju i prosincu ove godine, kada će vas Avenue Mall  ponovno uljepšavati i darivati vam besplatne masaže, make up,frizuru,  manikuru i  solarij...


Program za Valentinovo:

Subota, 11.2.
10-13 h  kreativna radionica za djecu
17-21 h besplatne ljubavne karikature za dvoje
 
Nedjelja, 12.2.  
10-13 h kreativna radionica za djecu
10.30 mjuzikl „U potrazi za princezom“, OŠ Retfala
17-21h besplatne ljubavne karikature za dvoje
 
Ponedjeljak, 13.2. i utorak, 14.2.
17-21 h  sve zaljubljene darujemo ružama i besplatnim ljubavnim karikaturama za dvoje
avmallpariz1
avmallsnizenja

PR objava

 


Izdvojeno

Reci što misliš!