Lifestyle / Ostalo

Valentinovo u Portanovi

Valentinovo u Portanovi

Od 09. do 12. veljače humanitarna akcija prikupljanja odjeće i obuće za Caritas, a 14. Veljače degustacija torte i prikupljanje priloga za udrugu Veliko srce malom srcu.

Portanova od svoga otvorenja svakoga mjeseca ima različite humanitarne akcije, a sve  kako bi pomogli onima kojima je najpotrebnije. Tako će se od 09. do 12. veljače 2012. godine u vremenu od 12 do 20 sati u prizemlju Portanove održati humanitarna akcija prikupljanja odjeće, obuće i pokrivača za korisnike Pučke kuhinje i Doma za beskućnike. Podržite humanitarnu akciju Caritasa i svojom donacijom olakšajte nekome ove hladne dane, zaista je malo potrebno da biste pomogli!
portavalen495

Također najavljujemo humanitarnu akciju koja će se održati 14.02. od 17 sati u prizemlju Portanove, u suradnji sa zakupcima  Portanove Millenium-om i Waldinger-om posjetiteljima ćemo prirediti torte u obliku srca, te je zamišljeno da svaki posjetitelj može shodno vlastitim mogućnostima donirati određeni iznos prilikom degustacije. Prikupljene donacije prilikom degustacije torte donirati će se udruzi „Veliko srce malom srcu“.
portahum495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PR objava

 


Izdvojeno

Reci što misliš!