Lifestyle / Ostalo

"LONDON CALLING“ stand up show ponovno u Osijeku

PRVI SHOW U 2012. - 9. veljače. Stižu britanski trbuhozborac, zabavna Australka i body-double zlog Voldemorta!

[blockquote]Obavještavamo vas da JOŠ UVIJEK IMA ULAZNICA ZA DODATNU, DRUGU IZVEDBU u sklopu šestog gostovanja originalne londonske stand up komedije, koja će se pod nazivom „LONDON CALLING" COMEDY CLUB u četvrtak, 9. veljače 2012. godine, ponovno, zahvaljujući Udruzi „Grupa građana" Osijek, održati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića Osijek.

Podsjećamo, svih 230 ulaznica za prvu izvedbu, zakazanu također u četvrtak, 9. veljače 2012. godine, s početkom u 18,30 sati, RASPRODANO je samo dva sata nakon što su puštene u prodaju na dva prodajna mjesta. Stoga je osječki organizator, Udruga "Grupa građana" Osijek, sa suorganizatorima njihova gostovanja, londonskom agencijom Mirth Control i zagrebačkom Udrugom "Urbani ured", uspjela dogovoriti da se također u četvrtak, 9. veljače 2012. godine, odmah nakon prve izvedbe, s početkom u 21 sat, organizira JOŠ JEDNA IZVEDBA originalne londonske stand up komedije, također na sceni Dječjeg kazališta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEĆINA ULAZNICA I ZA DRUGU IZVEDBU BRZO JE PRODANA, ALI JOŠ UVIJEK JE OSTALO NEŠTO ULAZNICA NA OBA PRODAJNA MJESTA. STOGA POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE GRAĐANE DA ŠTO PRIJE KUPE ULAZNICU JER ĆE SE ONE SIGURNO RASPRODATI DO ODRŽAVANJA DRUGE IZVEDBE.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a zainteresirani trebaju požuriti jer je kapacitet gledališta Dječjeg kazališta ograničen na 230 mjesta. PRETPRODAJA ULAZNICA ODVIJA SE NA DVA PRODAJNA MJESTA: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati) i u oglasnoj službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8,00 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9,00 do 13,00 sati). Naglašavamo da će, iako je na dan predstave cijena ulaznice trebala biti povećana na 50 kuna, zbog sniježnoga nevremena ovih dana i nemogućnosti mnogih da ranije kupe željene karte, cijena ulaznice i toga dana ostati jednaka – 40 KUNA.[/blockquote]

PRVI SHOW U 2012. - 9. veljače. Stižu britanski trbuhozborac, zabavna Australka i body-double zlog Voldemorta!

london calling495

Nakon pet prošlogodišnjih gostovanja i čak sedam vrlo uspješnih i rasprodanih večeri originalne londonske stand up komedije u 2011. godini, koje su održane u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da izvrsna međunarodna zabavna poslastica "LONDON CALLING" COMEDY CLUB – zahvaljujući ponovno i Udruzi "Grupa građana" Osijek - i u 2012. godini nastavlja dolaziti u Osijek, gdje uvijek doživljava sjajan prijam i reakcije publike.

Podsjetimo, na prvih pet gostovanja Osječane je zabavio niz vrsnih pripadnika ponajbolje stand up scene u svijetu. Svaki put ulaznice su brzo rasprodane, svih sedam večeri gledalište Dječjeg kazališta bilo je krcato, reakcije posjetitelja odlične, a kritike na show više nego pozitivne. Nakon toga mnogi Osječani su Udruzi „Grupa građana" i na službenu Facebook stranicu projekta uputili niz upita kada će ponovno moći vidjeti komičare iz Londona. Zato je dogovoreno da će oni u veljači ponovno gostovati u Osijeku, a opet dolaze potpuno nova imena. 

Naime, u četvrtak, 9. veljače 2012. godine, s početkom u 18,30 sati, na sceni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Osječane će do suza pokušati nasmijati: MARK FELGATE, britanski trbuhozborac i verbalni akrobat (headliner); zabavna Australka KIM HOPE (opening act) te KEVIN SHEPHERD (MC – voditelj večeri), inače i britanski body-double zlog Voldemorta iz iznimno uspješne filmske serije o Harryju Potteru.

O PROJEKTU I AUTORU:

Inače, "LONDON CALLING" COMEDY CLUB je međunarodni projekt koji je osmislio hrvatski novinar i komičar Nino Bantić, u nakani da britanski stand up humor približi građanima u nekoliko europskih gradova, a u tu svrhu u Zagrebu je osnovao i Udrugu "Urbani ured". Ideja Nine Bantića bila je dočarati tipičnu londonsku klupsku stand up večer, odnosno cjelovečernji program s voditeljem i nekoliko komičara, među kojima je onaj koji nastupa posljednji – headliner.

Posredstvom glasovite londonske agencije Mirth Control različiti britanski stand up komičari već su u studenom prošle godine počeli nastupati u Zagrebu, u siječnju i u Osijeku, a potom su se njihova gostovanja proširila na Varaždin, Rijeku, Dalmaciju, Sloveniju... Organizatori ovoga zanimljivoga događaja u Osijeku su ponovno agencija Mirth Control (London, UK), Udruga "Urbani ured" Zagreb & Udruga „Grupa građana" Osijek, sponzor je osječki Hotel "Central", a medijski pokrovitelji su Glas Slavonije i Slavonski radio. 

NAPOMENA: Cijeli program sa stankama traje od dva do dva i pol sata, a odvija se na engleskom jeziku.

londoncalling6 495

O IZVOĐAČIMA:

MARK FELGATE (Velika Britanija) - HEADLINER

"Dobra mješavina stand-upa, čudnovatih glasova i zvukova te verbalne akrobacije." - Time Out magazin, London. Englez Mark Felgate je komičar s jedinstvenim talentima. Čudnovati smisao za humor kombiniran s čarobnim trbuhozborstvom Marku su pomogli da postane vrlo popularan ne samo na londonskoj komičarskoj sceni već i u Francuskoj, Nizozemskoj, Cipru, Njemačkoj te Istočnoj Europi.

Karijeru je započeo 1996. i vrlo je brzo osvojio nagrade i brojne pohvale za svoj jedinstveni nastup. Osim šala na račun školskog života, čudnovatosti cenzure i prestravljivanju pijanaca, Markov nastup uključuje igru glasovima, zvukovima i vokalnim akrobacijama. Zahvaljujući svojim sposobnostima Mark se probio i na glumačkoj sceni te kao TV voditelj. Glumio je u brojnim kratkim filmovima, radio je na BBC-u i britanskom Channel 5 te na Nickelodeon TV.

KIM HOPE (Australija) - OPENING ACT

"Hope je visoka i lijepa i publika je voli." - Elle magazin, Australija. Londonska komičarka i glumica svoje samostalne nastupe imala je i na međunarodnoj sceni i u rodnoj Australiji, gdje se redovno pojavljuje na televiziji i kazalištu. Kim je karijeru komičarke započela 1994. i vrlo brzo pronalazi pravu miješavinu fizičkog humora, mudrih zaključaka i smiješnih observacija koja ju je izbacila u prve redove australske komičarske scene. Kim je dinamična, entuzijastična i šarmantna osoba u čijem će vam društvu vrijeme naprosto proletjeti.

KEVIN SHEPHERD (Velika Britanija) - MC

"Vrlo popularan, topla i simpatična osoba." - The Comedy Club. Kevin Shepherd, topao je i vrlo simpatičan komičar, svojim prijateljskim licem i manijakalnom energijom osvaja svaku publiku pred kojom se nađe. Kevin se u London doselio 2002. godine s jednom jedinom namjerom: da postane uspješan komičar. Ubrzo je postao prepoznatljivo lice londonske, a potom i britanske, komičarske scene, uključujući i najpoznatije klubove kao što su The Comedy Store i The Comedy Cafe. Kao pasionirani ljubitelj automobila svoj samostalni prošlogodišnji show nazvao je Caronicle, prisjećajući se raznih automobila koje je posjedovao tijekom života kombinirajući to s kronologijom svog života. Kevin je majstor i jednosložnih viceva i pričanja priče, taj karizmatični komičar nikako vas neće razočarati. Ako ništa drugo - uvijek vas može i prepasti jer je u nedavnim Premda se zbog povećanih troškova organizacije ukazala potreba za povećanjem, Harry Potter filmovima bio body-double za Ralph Fiennesovog uberzločinca - lorda Voldemorta. naglašavamo kako smo, u znak zahvalnosti osječkoj publici na dosadašnjoj vjernosti, uspjeli u nakani da CIJENU ULAZNICE U OSIJEKU i dalje zadržimo na 40 KUNA u pretprodaji, s tim da će na dan predstave (9. veljače), ako se ne prodaju sve, ulaznice stajati 50 KUNA.

PRETPRODAJA ULAZNICA POČINJE U SRIJEDU, 1. VELJAČE 2012. GODINE, TOČNO U 8,00 SATI NA DVA PRODAJNA MJESTA: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati) i u oglasnoj službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8,00 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9,00 do 13,00 sati).

ZAINTERESIRANE GRAĐANE UPOZORAVAMO DA POŽURE S KUPNJOM ULAZNICA JER SU DO SADA SVAKI PUT RASPRODANE U KRATKOM VREMENU.

Također, zbog zgusnutoga rasporeda prosinačke turneje – večer ranije (srijeda, 8. veljače) londonski stand up komičari gostuju u Čakovcu a već idućega jutra (petak, 10. veljače) putuju natrag za London – OVAJ PUT NIJE MOGUĆE DODAVANJE JOŠ JEDNE VEČERI U OSIJEKU.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!