Lifestyle / Ostalo

Atomic Dance Factory u Portanovi

Atomic Dance Factory u Portanovi

Zabava u Portanovi nikada ne prestaje, ovaj vikend ugostiti će svjetski poznatu plesnu skupinu Atomic Dance Factory.

Zabava u Portanovi nikada ne prestaje, ovaj vikend ugostiti će svjetski poznatu plesnu skupinu Atomic Dance Factory.

atomic Dance495

Prošloga vikenda imali ste priliku uživati u posljednjim danima disco klizališta na krovu Portanove. Da je klizalište bilo veliki hit govori veliki broj klizača koje je ove godine isprobalo jedinstveno klizalište na krovu trgovačkog centra i na taj način uživali u zimskim radostima Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međutim zabavi u Portanovi nikad kraja, tako ovu subotu od 11 sati u prizemlju Portanove očekuje vas najpopularnija hrvatska plesna skupina Atomic Dance Factory. Prije nešto više od mjesec dana Atomic Dance Factory postali su trostruki svjetski prvaci i odnijeli nagrade u tri različite discipline: hip-hop formacija, hip-hop mala grupa i hip-hop solo battle. Njihovi plesni stilovi baziraju se na hip hop-u i break dance-u, a plesači naginju i poppingu i lockingu. Nažalost ovakva vrsta plesa puno je bolje prihvaćena izvan Hrvatske, ali to ih ne obeshrabruje, oni i dalje promoviraju urbanu plesnu scenu i trude se biti što kvalitetniji, a po svojim dostignućima možemo reći da im uspijeva. Poslije nastupa ove plesne skupine, fanovi će se moći družiti s njima te iz prve ruke saznati sve što ih zanima o njihovim idolima.

 

No kako to ne bi bilo sve, ne zaboravite na najbolju igraonicu u gradu Twister gdje zabava nikada ne prestaje, ili pak prošećite do drugog kata i zabavite se igrajući bowling, posjetite kino s pet zvjezdice te za one preko 18 godine zabavite se u casinu. Kada se poželite odmoriti i osvježiti spremno će vas dočekati novootvoreni lounge bar Waldinger, Surf n' Fries i restoran Millenium.

Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti Portanovu i uživati u svemu što vam pruža ovaj trgovački centar.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!