Lifestyle / Ostalo

9 života - apel za pomoć

9 života - apel za pomoć

Udruga vrlo prikladnog imena „9 života" koja skrbi za napuštene mačke grada Osijeka  (liječenje,udomljavanje,sterilizacija/kastracija) trenutno na svojoj srkbi ima 20-tak mačaka, čiji se broj iz dana u dan mijenja, a sva sredstva s kojima raspolažemo su donacije građana.

Stoga nam treba medijska podrška vezana uz prodaju kalendara i rokovnika.

Od Europapiera, studija za dizajn MIT i tiskare IBL dobili smo kao donaciju stolne i zidne kalendare kao i rokovnike lega-lega. Uz minimalne donacije naši sugrađani mogu doći do svog primjerka i tako pomoći radu Udruge. Stoga Udruga nudi male stolne kalendare za minimalnu donaciju od 20 kuna,velike zidne kalendare i lega-lega rokovnike svaki za minimalnu donaciju od 40 kuna. Kalendari se mogu nabaviti u veterinarskoj ambulanti Fury u Sunčanoj ulici te u trgovini za kučne ljubimce Zoo repić. Oni koji to žele, za ovu priliku mogu kontaktirati i broj telefona 091 512 3778 ili pismeno mailom na [email protected] i dogovoriti da se dođe do kalendara ili rokovnika. Za one koji nisu iz Osijeka, Udruga im šalje poštom njihovu narudžbu.

08f8f4f2d2af459c839f471c64f8c3eb.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, novčane prilike su nas primorale na ovaj apel, jer sav novac koji se prikuplja na štandovima, a koji su nam jedini izvor „zarade", odlazi na podmirivanje veterinarskih troškova. Udruga nema stalna financijska primanja, njeni volotneri ne primaju plaću za to što rade i Udruga nema azil. Ali ima tzv. „kućne azile",koji se s dolaskom hladnijeg vremena pune se bolesnim i ozlijedenim macama.

Imamo i otvoren račun u Privrednoj banci Zagreb, na ime Udruge, broj računa je: 2340009-1110475218, za one koji svoje donacije žele uplatiti i tako nam pomoći. Ističemo kako se na našoj Facebook stranici nalazi album u kojem su skenirani računi i sve dosadašnje uplate i sve je vidljivo.

Udruga 9 života

  


Izdvojeno

Reci što misliš!