Lifestyle / Ostalo

FOTO: Lady Gaga posjetila Radio Đakovo

FOTO: Lady Gaga posjetila Radio Đakovo

Na facebook stranici Radia Đakovo pojavila se slike te službeno priopćenje koje vam donosimo u cijelosti. Gaga je navodno sinoć posjetila prostorije Radia Đakova, a vijest je smjela doći u javnost tek kada napusti Hrvatsku.

Na facebook stranici Radia Đakovo pojavila se slika te službeno priopćenje koje vam donosimo u cijelosti. Gaga je navodno sinoć posjetila prostorije Radia Đakova, a vijest je smjela doći u javnost tek kada napusti Hrvatsku.

ladygaga495

"Kao što smo i najavili, a poštujući dogovorene uvjete, bez publike i medija, Gaga je sinoć posjetila Radio Đakovo. U intimnoj atmosferi provela je na Radiju oko sat vremena, te s plesačicama plesačke skupine izvela jednu od svojih koreografiju. Vrijeme na Radiju Đakovu proteklo je u druženje s djelatnicima, razgovoru, te fotografiranju. Dakako, cijelo vrijeme bila je pod budnom paskom tjelohranitelja. Vijest o Gaginu boravku na Radiju Đakovu, u skladu sa strogo dogovorenim uvjetima, mogla je biti objavljena tek nakon što je napustila Hrvatsku." - Radio Đakovo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[blockquote]POGLEDAJTE: Lady Gaga u petak dolazi u Đakovo!? [/blockquote]

FOTO: Radio Đakovo


Izdvojeno

Reci što misliš!