Lifestyle / Ostalo

Lady Gaga u petak dolazi u Đakovo!?

Lady Gaga u petak dolazi u Đakovo!?

Planetarno popularna zvijezda Lady GaGa dolazi u petak (30. prosinca) na proslavu 50. rođendana Radija Đakovo, najavili su jučer čelni ljudi te medijske kuće.

Vijest je to koja je u javnosti odjeknula poput bombe, te u startu naišla na nevjericu. Da Lady GaGa uistinu dolazi ugasiti svjećice na njihovoj rođendanskoj torti, potvrdila nam je direktorica Radija Đakovo Mirjana Adrić, kazavši kako pripreme za dolazak traju duže vrijeme, a jučer su pregovori zaključeni.

- Obilježavanje našeg 50. rođendana počinje jutarnjim programom već u 6 sati, a traje do ponoći. Riječ je popularnom "Maratoncu", tradiciji Radija. Kroz eter će se izredati brojni bivši djelatnici poput Marije Miholjek, Katarine Zorić, Stele Sep, Martine Ferger Dragušica, pa i djelatnice Glasa Slavonije i drugih. Kulminacija će uslijediti u 18 sati, kada u radijske prostorije dolazi Lady GaGa. Prema protokolu, predviđeno je da ona otpjeva tri pjesme, a kako računamo na gužvu, vani će biti postavljen videozid, najavljuje Adrić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na upit dolazi li GaGa u Hrvatsku samo radi njih, na Radiju odgovaraju kako je riječ o njezinom drugom posjetu Hrvatskoj.

"Ovaj put dolazi zbog priprema za najveću turneju na koju američka pjevačica namjerava krenuti, a u okviru koje bi održala 450 nastupa diljem svijeta. Sa sobom dovodi produkcijski tim koji broji 27 članova. Lady GaGa trebala bi sletjeti u osječku zračnu luku u petak u poslijepodnevnim satima, a potom stići na Radio", najavljuju na Radio Đakovu.

Inače, obilježavanje ovog velikog događaja, 50. rođendana, Radio Đakovo počeo je još u svibnju, kada je preselio u novi, suvremeno uređeni prostor u samom gradskom središtu. Rođendan će, najavljuju, proslaviti s 50 rođendanskih torti, brojnim poznatim tamburaškim sastavima, darivanjem, karaokama i drugim zanimljivim sadržajima. Najatraktivniji dio, ipak, bit će dolazak Lady GaGe. Na upit je li riječ o novinarskoj patki, na Radiju kažu kako nije riječ ni o patki ni o guski, iako se potanja glasa sa ga-ga!

[blockquote]U Zračnoj luci Osijek još nema najave leta
Iako na njihovu pistu dnevno sleti i desetak aviona, najava posebnog leta kojim bi u osječku Zračnu luku u petak trebala stići Lady GaGa, kažu, još nije stigla. No, pojašnjavaju, ima još vremena za to, pa i oni ne isključuju moguće slijetanja velike zvijezde baš na Klisu.

GaGa dan kasnije pjeva na dočeku u New Yorku
Njujorški Times Square, vjerojatno jedan od najpoznatijih trgova na svijetu, za Novu godinu priprema veliki tulum. Glavni izvođač na događanju pod nazivom "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2012" bit će - Lady Gaga! “Dick Clark's New Year's Rockin' Eve” održava se 40. godinu zaredom, a bit će prikazan na TV mreži ABC. Dakle, slavna bi pjevačica jednu večer trebala nastupiti u Đakovu, a drugu u New Yorku. Zvuči poprilično zgusnuto za planetarnu glazbenu divu, no direktorica Radija Đakovo tvrdi kako GaGin dolazak na njihov rođendan nije upitan. Inače, na službenim internetskim stranicama navodi se da je GaGa 31. prosinca na dočeku u New Yorku, no nema ničega na rasporedu dan ranije.[/blockquote]

Maja MUŠKIĆ (Glas Slavonije)

 

Gagin dolazak, zbog nezapamćenog zanimanja, bez publike

Četvtak, 29.12.2011.  12:38

"Nakon što je najava Gagina dolaska na 50. rođendan Radio Đakova izazvala veliku pozornost oglasila se direktorica Mirjana Adrić.

- S obzirom na ogromno zanimanje, ne samo medija nego i građana s našeg područja, pa i šire, čime smo i sami malo zatečeni, planirano gostovanje naše gošće morat će biti isključivo zatvorenog karaktera, što je i jedan od uvjeta kako bi se sačuvala intimnost, izjavila je direktorica Adrić.

No, najavljuje da će snimku proslave 50. rođendana našeg Radija s Gagom, kao i fotografije, slušatelji moći vidjeti."

Radio Đakovo

 


Izdvojeno

Reci što misliš!