Lifestyle / Ostalo

Očajni ste? Pogledajte što pokloniti u posljedni trenutak!

Očajni ste? Pogledajte što pokloniti u posljedni trenutak!

Hodajući po gradu kroz gužve, probijajući se kroz redove zaključili smo kako je teško odabrati poklon u zadnji trenutak. Zbog toga vam donosimo listu ideja za last minute poklone.

Što bi to bila božićna panika? Hodajući po gradu kroz gužve,probijajući se kroz duge redove te vraćajući se kući punih ruku i praznih džepova zaključili smo kako je to za mnoge trenutak u kojem shvatite da Djed Božićnjak ni ove godine ne ide dalje od Laponije, a vama su ostala samo 2 dana da osmislite, kupite i zapakirate sitnicu kojom planirate razveseliti svoje najdraže.

Iako je Božić mnogima najdraži blagdan u godini, te o njemu razmišljaju mjesecima unaprijed, smišljajući večere, poklone, veličinu i boje kuglica na boru, dok kolačići već mirišu kućom, tu su i oni koji iščekujući svoj najdraži blagdan opušteno čekaju zadnji trenutak kako bi postigli božićni ugođaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ste i vi jedan od njih, te upravo po internetu tražite božićne stranice pokušavajući prikupiti poneku ideju za božićni poklon, naišli ste na pravo mjesto. Ne prosljeđujemo pisma Djedu Božićnjaku, no nudimo vam prigodne poklone koje možete u kratkom roku nabaviti, ako imate malo više volje napraviti a ako ste do ovog Božića ponešto i uštedjeli, kupiti.

Prigodni last minute pokloni koje vam preporučuje SiB.hr: 

KUHARICA 

Božićni poklon savršen za sve one koji vole eksperimentirati sa štednjakom. Napravljene ili kupljene,kuharice će uvijek dobro doći mamama, bakama ili mlađim kuharicama željnim znanja.

kuharica 495

UKRASNI OKVIRI ZA SLIKE SA ZAJEDNIČKOM FOTOGRAFIJOM

Poklon za sve vrste i uzraste te jedan od najboljih načina kako dugo čuvati uspomenu na neki lijepi trenutak koji vas veže uz osobu. Okvire možete izraditi sami, kupiti ih u trgovinama ili se poslužiti maštom pa izraditi foto album. U svakom slučaju, ovakav poklon se ne zaboravlja.

okvirzasliku495

 

kosarica495

POKLON PAKET NAJDRAŽIH KUĆNIH SITNICA

 

Mašti na volju, u ovakav poklon paket slobodno možete ubaciti svaku sitnicu koje se sjetite, a veže vas uz određenu osobu. Ovo je prigodan poklon za osobe koje vole iznenađenja.

 

DOMAĆI BOŽIĆNI KOLAČIĆI

Iako za ovakav poklon treba malo više truda i vremena, isplatit će se. Božićni kolačići u svim oblicima poklon su koji će zasigurno razveseliti vaše najdraže.

kolaci495

DRUŠTVENE IGRE

Za ovakav poklon iz džepa ćete ipak morati izvući nešto više novaca, no ako ste natjecateljskog duha, ovakav poklon razveselit će sve oko vas te vam upotpuniti i razveseliti zimske praznike.

pictionary495

ROKOVNICI ILI UREDSKI PRIBOR

Ako u svojoj blizini imate i onih koji rade,studiraju ili se na neki način kreativno izražavaju, ovo je poklon kao stvoren za njih. Lega-lega rokovnici su praktični,mali i cijenama savršeno prilagođeni za božićni poklon.

59525a60bb2a9d572f8c63b6829fea4b.jpg

PLIŠANE IGRAČKE ZA NAJMLAĐE 

Iako se sve rjeđe nalaze na popisu božićnih poklona kod nešto starijih, plišane igračke još uvijek su jedan od najtraženijih poklona kod mlađe populacije. Pa ako već imate mlađeg brata,sestru ili nekoga za koga znate da bi mu ovo moglo uljepšati Božić, plišani medvjedić je pravi izbor za vas.

 

medo 495

KNJIGA SA POSVETOM

Savršen poklon za hladne zimske dane. Ako u blizini imate nekog knjigoljupca, sigurni smo da ćete mu odabirom jedne od knjiga uljepšati ove zimske mjesece. Uz knjigu možete pokloniti i par toplih riječi kao posvetu i uspomenu na lijepo proveden Božić.

knjige 495

VEČERA ZA DVOJE

Evo nešto i za romantične duše. Ako ne možete pretjerano trošiti a fali vam inspiracije za poklon, tu je uvijek dobra, stara romantična večera. Uz malo muke, truda i zaprljanog posuđa mogli bi ste ugodno iznenaditi vašeg partnera ili partnericu. Ipak kažu da ljubav ide kroz želudac.

vecera495

ZIMSKE POTREPŠTINE

Kapa,šal,rukavice...ove stvari mogli bismo svrstati pod zimske stvari koje se najčešće gube,te svake nove godine iznova trebaju.

zimskakapa495

 

POKLON BON

Savršen poklon za žene, ako im odlučite pokloniti ovakav poklon bon, budite sigurni da ćete im izmamiti osmijeh na lice.

poklonbon495

POKLON BON ZA MASAŽU

Nakon blagdanskog stresa, kupovanja te spremanja, mnogima će dobro doći opuštanje te masaža tijela.

masaza 495

Nadamo se da smo vam uspjeli pomoći pri odabiru poklona ili bar pri kreiranju ideje. Zapamtite, ako je u zadnji tren to ne znači da je manje vrijedno. No ipak malo požurite, trgovine uskoro također odlaze na praznike.

Tekst: M.Č. (SiB.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!