Lifestyle / Ostalo

Promocija kalendara i božićni sajam Udruge "9 života"

Promocija kalendara i božićni sajam Udruge

Vrijeme je darivanja i svi razmišljamo čime razveseliti svoje bližnje. Udruga 9 života ima sjajno rješenje: dođite na promociju kalendara 2012 i donirajte mali iznos, a kalendar poklonite dragoj osobi.

Na taj način ste dali svoj humanitarni doprinosu ovo blagdansko doba, pomogli nezbrinutim životinjama i istovremeno razveselili dragu osobu sjajnim kalendarom.

Promocija će se održati u srijedu, 21.12.2011. s početkom u 19.00 sati u bilijarskom klubu Plan B, Gundulićeva 5a (u staroj Obnovi) u Osijeku. Na promociji ćemo predstaviti kalendare koje su napravili kreativci iz Mit-a i posebno iznenađenje koje je za nas spremio lega-lega, malo se družiti, možda zaplesati i svakako zabaviti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako vam kalendari nisu dosta, Udruga 9 života ima Božićni štand 21., 22. i 23 prosinca u Kapucinskoj ulici od 10.00 - 14.00 sati na kojem možete pronaći hand-made unikatne sitnice koje će upotpuniti vaše blagdane ili biti sjajan i maštoviti poklon za vaše prijatelje i obitelj. Donacije u hrani i pijesku su itekako dobrodošle i njih nam možete donijeti na štand a zauzvrat daobiti sitnicu kao zahvalu za vaše dobro djelo.

kalendar mit495



Izdvojeno

Reci što misliš!