Lifestyle / Ostalo

Portanova predstavlja prvi broj besplatnog Portanova INside magazina

Portanova predstavlja prvi broj besplatnog Portanova INside magazina

Portanova INside magazin donosi Vam puno zabave, iznenađenja i zanimljivosti, a kako biste prvi saznali što se sve krije u ovom magazinu požurite u Portanovu po svoj besplatni primjerak.

Portanova INside magazin donosi Vam puno zabave, iznenađenja i zanimljivosti, a kako biste prvi saznali što se sve krije u ovom magazinu požurite u Portanovu po svoj besplatni primjerak. Na predstavljanju magazina u srijedu u 19 sati, prve čitatelje magazina očekuju i prigodni pokloni!

portanova br1_495

Najveći regionalni trgovački centar Portanova nastavlja ugodno iznenađivati svojim novitetima. Tako će se regiji istočne Hrvatske u srijedu, 14. prosinca 2011. godine premijerno predstaviti prvi broj besplatnog lifestyle magazina „Portanova INside magazin".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon druženja s igračima KHL Medveščak koje je najavljeno u srijedu od 17 do 19 sati, zabava se nastavlja na prvom katu centa s početkom u 19 sati za kada je najavljena promocija magazina. Posjetitelji Portanove će moći preuzeti svoj besplatni primjerak u kojem ih očekuju sve recentne novosti i događanja koja predstoje tijekom blagdanski raspoloženog prosinca, ali i u novoj 2012. godini uz poseban naglasak na trenutno najzanimljivije artikle iz široke ponude Portanovinih stanara.

Na 52 stranice Portanova INside magazina saznajte što je IN ove zime, što obući na Novu Godinu ili koji poklon izabrati za svoje najmilije.

Za one najmlađe, također se može pronaći ponešto – kutak stvoren baš za njih kako i priliči besplatnom magazinu Portanove. Dodatna atraktivnost ovog magazina osigurana je i kroz prigodne popuste, kupone i nagradne natječaje. Za dodatno podgrijavanje atmosfere na predstavljanju magazina biti će zadužen poznati osječki reper i glazbenik Stjepko Galović poznatiji kao Kandžija uz potporu DJ Pipsa kao garancija dobre zabave.


Izdvojeno

Reci što misliš!