Lifestyle / Ostalo

Djed Božićnjak stigao u Portanovu!

Djed Božićnjak stigao u Portanovu!

Djed Božićnjak je parkirao svoje saonice te je  stigao u Portanovu u subotu u 10 sati s besplatnom autobusnom linijom prema Portanovi.

Sva djeca, gdje god se nalazila na kugli zemaljskoj – u prosincu s velikim nestrpljenjem očekuju dolazak Djeda Božićnjaka! Djed Božićnjak u Portanovu naravno ne dolazi praznih ruku! Za sve mališane pripremio je košaru punu slatkiša, a u Portanovi su se potrudili da ovaj događaj svima ostane u lijepoj i trajnoj uspomeni pa su organizirali i fotografiranje s njim. I veliki i mali moći će se fotografirati sa najdražim djedicom koji će ih očekuje u svom čarobnom naslonjaču ispred jedinstvene kućice Djed Božićnjaka, a besplatne fotografije će se izrađivati odmah.

Ako je i vaš mališan jedan od onih koji ne mogu dočekati dolazak Djed Božićnjaka, u što uopće ne sumnjamo, zapišite odmah u svoj planer: subota i nedjelja od 11 do 17 sati, trgovački centar Portanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Portanovi je zimska čarolija već očarala sve posjetitelje s unikatnim ručno rađenim božićnim dekoracijama i zanimljivim događanjima, te se sukladno vremenskim uvjetima uskoro očekuje otvaranje besplatnog klizališta.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!