Lifestyle / Ostalo

Airosft sve popularniji u Osijeku

Airosft sve popularniji u Osijeku

Airsoft klub Pannonia iz Osijeka danas okuplja približno 80 zaljubljenika u ratne igre, vojnu taktiku, opremu i uniforme, a režirane bitke organiziraju oko razrušene zgrade Poljoprivrednog fakulteta te u šumama oko grada.

Kako kaže Danijel Ljubas iz Pannonije, airsoft je u posljednjih godinu-dvije doživio procvat, a članova je sada toliko da je formirano više timova pod kapom istog kluba.

Dosta je novih ljudi i sada nas je uistinu mnogo, što je i dobro jer smo mi iskusniji već malo i zasićeni. Bitke na Poljoprivrednom fakultetu postale su nam i dosadne jer poznajemo svaku rupu, prolaz ili taktički dobru lokaciju pa tražimo i dobre prostore u šumama. Putujemo na natjecanja čak i u inozemstvo, a i sami organiziramo velika okupljanja klubova iz Hrvatske i susjednih zemalja”, objašnjava Ljubas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Članovi airsoft kluba moraju biti punoljetni, a mlađi od 18 godina mogu biti simpatizeri, ali ne smiju ići u borbe. Pannonia tako ima članova od 18 godina sve do onih starijih od 50 godina. Sve dodatne informacije o “igranju rata za velike” mogu se pronaći na Internetu, a na forumu kluba Pannonia forum.airsoft-osijek.com mogu se dobiti kontakti za pristupanje klubu.

I. Sekol / Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!