Lifestyle / Ostalo

Besplatno klizalište od 9. prosinca na krovu Portanove i puno više

Besplatno klizalište od 9. prosinca na krovu Portanove i puno više

Nakon označavanja početka adventskog razdoblja i paljenja lampica na 7 metarskom boru, vrijeme je da krene prava Božićna čarolija u Portanovi.

Kao što je najavljivano 9. prosinca otvaramo besplatno klizalište na krovu Portanove što je samo jedan od čarobnih događanja koji vas očekuju u prosincu. Više detalja vezanih za korištenje samoga klizališta očekuje vas uskoro na SiB.hr.

Božićna čarolija počinje u subotu 3.12.2011. od 11 sati kada svi djecu očekuju već poznate Portamajice, no ovoga puta crtež Portoša je malo drugačiji. Djeca će imati priliku obojiti Portoša koji vrijedno čisti svoju čizmicu te spremno dočekuje Svetog Nikolu. Kada obojite vrijednog Portoša crtež će preslikati na majicu i majicu vam i pokloniti. Ovo događanje traje do 17 sati.

kolacici porta 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čarolija se stvara i u nedjelju 4.12.2011. u 11 sati kada sve posjetitelje na I. katu Portanove očekuje besplatna dječja predstava Božični kolačići koje će izvesti glumci Dječijeg kazališta Branka Mihaljevića.

majice porta495

Ukoliko ih posjetite 6.12.2011 od 17 sati velika je mogućnost da ćete naići na Svetog Nikolu i Krampusa, a sve one koji su bili dobri tijekom godine očekuje mala poslastica.

Dođite u Portanovi jer počela je zimska čarolija stvorena za Vas.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!