Lifestyle / Ostalo

Božićna čarolija u Portanovi

Božićna čarolija u Portanovi

Portanova kao najveći trgovački centar istočne regije Hrvatske obilježava svoje prvo adventsko razdoblje. Odlučili su se potruditi i zaista stvoriti čaroliju za sve goste Portanove. Dekoriranje centra traje već nekoliko dana, a sutra će biti centar u cijelosti dekoriran.

Portanova kontinuirano organizira razna humanitarna događanja kako bismo pomogli lokalnoj zajednici, a tijekom prosinca žele još jednom istaknuti kako je jedna od najvećih čarolija Božića darivanje.

Pogledajte: Besplatno klizalište u Portanovi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U srijedu 23.11.2011. sa početkom u 18:00 obilježiti će početak adventskog razdoblja u Portanovi. Paljenjem božićnih lampica na 7 metarskom boru označiti će početak razdoblja darivanja. Označavanju početka adventskog razdoblja prisustvovati će gradonačelnik grada Osijeka gospodin Krešimir Bubalo, te predstavnici Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark" kojima će biti uručena donacija za kupovinu potrebnih didaktičkih pomagala. Kako je potreba više nego mogućnosti Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark" Portanova je ustupila određeni prostor za njihovu promociju i prodaju artikala koje su napravili njihovi učenici.

Prilikom paljenja lampica razveseliti će vas i plesna skupina Broadway sa svojim božićnim performansom. Tijekom adventskog razdoblja Portanova će ustupiti prostor i drugim humanitarnim udrugama te na taj način omogućiti udrugama adekvatan prostor za prodaju njihovih artikala.

Također, u prosincu sve posjetitelje Portanove očekuje besplatno klizalište i razna prigodna događanja koja će razveseliti sve uzraste.

    


Izdvojeno

Reci što misliš!