Lifestyle / Ostalo

S-faktor/Pole Dance/Lady Dance u XXL-u za savršeno žensko tijelo

S-faktor/Pole Dance/Lady Dance u XXL-u za savršeno žensko tijelo

Djevojke i žene, želite li savršeno ženstveno tijelo u XXL-u imaju rješenje za vas - prijavite se i saznajte sve!

XXL: Pole Dance / Lady Dance / S-faktor - novi termini u Gundulićevoj

Novi termini od 14. studenog u novoj dvorani u XXL-u (Žuti fitness) u Gundulićevoj! Treninzi će se održavati u terminima PONEDJELJAK, SRIJEDA i PETAK od 18h (Ivana) i od 21h (Vanja). Treninzi u XXL-u (Plavi fitness) na Vij. I. Česmičkog ostaju UTORKOM i ČETVRTKOM od 21h i SUBOTOM od 17:30h (Vanja).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S-factor / Pole Dance / Lady Dance - sjedinjuje pilates, aerobic, ples i ženstvene pokrete te je stvoren za izgradnju ženskoga tijela. Tonificira mišiće, poboljšava liniju, skida suvišne kilograme, povećava fleksibilnost i razinu energije te čuva ženske obline. Uz to što oblikuje čvrsto i poželjno tijelo, podiže samopouzdanje i senzualnost.

Prvi dio treninga se sastoji od zagrijavanja, istezanja i vježbi snage, a drugi dio od različitih plesnih i akrobatskih elemenata na šipci. Trening se prilagođava individualno tako da nije potrebno nikakvo predznanje niti postoji dobna granica. Slobodno možete doći na prvi trening vidjeti kako izgleda i probati bez obveze.

Kontakt: Ivana - 095/858 6105
Vanja LadyDance - 097/782 3728
mail: [email protected]

Evo par videa da vam približimo što točno treniraju:

početnički:
{youtube}D815uN10-tI{/youtube}

expert:

Kako bi svi mogli savladali ove rutine počinje se od najjednostavnijih elemenata koji će biti prilagođeni vašoj snazi i fleksibilnosti. Kasnije razvijate osobni stil plesa koji može biti kombiniran s elementima jazz dance-a, MTV dance-a, suvremenenog plesa itd. Pleše se uz skoro sve vrste glazbe po željama polaznica. Dosta ljudi miješa ples na šipci (pole dance) i striptiz pa odmah napominjemo da nema nikakvog skidanja i da se trenira u tajicama ili trenerci. Slobodno dođite u nekome od termina i pogledajte o čemu se radi.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!