Lifestyle / Ostalo

Avenue Shopping festival uz Željka Pervana, besplatne koncerte Maje Šuput i Jamina Stavrosa, popuste i nagrade....

Avenue Shopping festival uz Željka Pervana, besplatne koncerte Maje Šuput i Jamina Stavrosa, popuste i nagrade....

Avenue Mall pripremio je dvotjednu poslaticu za sve svoje posjetitelje - Avenue Shopping Festival vam nudi savršenu kombinaciju shoppinga uz popuste, jako vrijedne nagrade i besplatnu zabavu vikendom!    

Petak, 11. studenog
- STAND UP COMEDY NIGHT UZ ŽELJKA PERVANA
Subota, 12. studenog
- BESPLATNI KONCERT MAJE ŠUPUT
- KID'S DAY UZ GORANA IVANIŠEVIĆA
Nedjelja, 13. studenog
- NASTUP OSJEČKIH ZUMBIĆA
Petak, 18. studenog
- STAND UP COMEDY NIGHT UZ ŽELJKA PERVANA
Subota, 19. studenog
- BESPLATNI KONCERT JASMINA STAVROSA
Nedjelja, 20. studenog
- IZBOR NAJPSA NOVE OSJEČKE PROMENADE

Osvojite godišnju plaću 60.000kn!!!

Shoppingiraj u Avenue Mallu od 7. do 20. studenog, račun neovisno o potrošenom iznosu ovjeri na Info pultu te na poleđini kupona upiši jako dobar razlog s kojim ćeš nas uvjeriti da baš ti zaslužuješ ovu super nagradu.  Najkreativniji odgovor po ocjeni žirija nagradit ćemo s 60.000kn!!!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kupovinom u bilo kojem iznosu u svim maloprodajnim jedinicama Avenue Malla Osijek u razdoblju od 7.-20.11.2011. ostvarujete mogućnost osvajanja nagrade u vrijednosti 60.000 kn.  Realizirajte kupovinu i od prodajnog osoblja ili na Info pultu Avenue Malla zatražite svoj kupon. Popunjeni kupon uz predočenje računa ovjerite na Info pultu  te ga ubacite u nagradnu kutiju. Najkreativniji odgovor nagrađujemo s godišnjom plaćom – 60.000 kuna!

Dobitnika ćemo objaviti najkasnije do 10. prosinca 2011.g.

Festivalski shopping vodič s popustima

Pronađite svoj primjerak  festivalskog shopping  vodič na svojim kućnim adresama ili ga preuzmite na Info pultu u przemlju Avenue Malla. U njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno kako bi shoppingirali uz super popuste. Uz predočenje festivalskom vodiča ostvarite uštedu pri kupovini u trgovinama Avenue Malla koje su navedene na letku. Izdvajamo shopping uz 10% popusta na cijeli asortiman u Mercatoru uz Pika karticu, odlične popuste priredili su vam i Xnation, Benetton, Amadeus i drugi.

Preuzmi poklon bon u vrijednosti 20kn za shopping u Muelleru

20kn za Mueller shopping dobit će prvih 2.000 kupaca koji s računima u ukupnoj minimalnoj vrijednosti od 200 kn ostvarenih od ponedjeljka do srijede (7., 8. i 9., te 14., 15. i 16. studenog 2011.) dođu do Info pulta Avenue Malla Osijek. Poklon bonove je moguće preuzeti isključivo uz predočenje računa.


Natječaj za Najpsa nove osječke promenade

Pozivamo sve ponosne vlasnike da svoje ljubimce prijave na natječaj! Psa koji osvoji žiri svojim nastupom, izgledom, simpatičnošću i šarmom ćemo i nagraditi! Izbor za najpsa nove osječke promenade održat će se 20. studenog s početkom u 10h.


PRIJAVE:

Prijaviti se možete na info pultu Avenue Malla Osijek od 12.11. – 18.11. Potrebno je ispuniti prijavnicu i navesti ime i prezime vlasnika, kontakt telefon  i podatke o psu (ime, pasmina, boja i posebne osobine psa). Ovaj zabavni event držat će se u centralnom dijelu Avenue Malla Osijek u nedjelju, 20.11. u 10h. Najpsa nove osječke promenade nagrađujemo!

Kid's day uz Gorana Ivaniševića

U subotu, 12. studenog u 17.00 sati  održati  Kid's Day uz Gorana Ivaniševića, Ivana Ljubičića, Karlovića i Dodiga! Zaigraj tenis na  improviziranom malom teniskom terenu, upoznaj Gorana Ivaniševića i ostatak ekipe koji će u Lotus baru potpisivati autograme!


Više na www.avenuemall.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!