Lifestyle / Ostalo

Rock, pop, hip-hop, tamburice i puno više ovaj vikend u Osijeku

Rock, pop, hip-hop, tamburice i puno više ovaj vikend u Osijeku

Ovoga petka i subote brojna su događanja u gradu na Dravi, pa tako možete poslušati gotovo sve vrste glazbe na nekoliko različitih lokacija.

U klubu Zion petak je rezerviran za zvukove breakbeata, d'n'b-a i dubstepa koje će uz rezidenta predstaviti valpovačka ekipa REVOLT DJ*S. Subota je dan za techno i tech-house zvukove te uz rezidente nastupaju tri gosta : Ben K, Funphreak i DJ Meles. Svim danima je start u 23 sata, a ulaz je dopušten isključivo punoljetnim osobama.

Večeras se u Insomniji održava program All inclusive vol. 4 & Tamburice, a u goste dolazi TS Šokci. Onima koji plate ulaznicu cijelu noć mogu piti uz otvoreni šank. U Big Benu ovoga vikenda ponovno izvrsni rock blues nastupi. U subotu 15. listopada u 23.30 sati počinje svirka rock blues sastava Šinobusi iz Novog Sada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U klubu Bastion večeras će gostovati splitski glazbenici TBF.

U Excalibur Baru održava se treći Oktaliburfest! Do 29. listopada gosti mogu uživati uz svijetlo ili crno Osječko točeno pivo od pola litre po super povoljnoj cijeni, a uz to uvijek ide i odlična glazba. Playliste su svakodnevno sastavljene od najbolje domaće i strane rock glazbe. I ovaj je vikend u Cadillac Baru prepun događanja i odličnih svirki. Večeras je acoustic live svirka, a po prvi puta u Cadillacu nastupa band Yes Please koji svira new age rock pop indie. A u subotu - kao u subotu! Najveća ludnica jer SNM - super mjuz, hladno pivo i čagica do jutra. Radno vrijeme Cadillaca petkom i subotom je do 4 sata.

pjena party 16
Klik na sliku za galeriju sa Pjena partya

I ovaj vikend cijene pića u Panduru padaju... s toga osoblje poziva na Jagermaister vikend u sklopu kojega će se ovo piće nuditi po sniženoj cijeni, a recesijske su cijene i za neka druga alkoholna pića. Uz ljubazno osoblje, atraktivne hostese i DJ Denisa zabava je zagarantirana! Nakon super uspješnog party-a s DJ Ahmaadom, noćni bar K Topu i Big Mama Session pozivaju sve zainteresirane na još jedan zanimljiv vikend. Osim dobrog programa, svi posjetitelji moći će uživati u hrpi raznovrsnih akcijskih cijena pića. Petak je rezerviran za AV Party (selekcija najaktualnijih video spotova), a ulazak je beslatan. U subotu je Big Mama Session na kojemu će se predstaviti Dovlaman (Zoombull / NS) i Pips, ulaz je 13 kuna, a svi koji na šanku pokažu ulaznicu dobit će Osječko pivo. Svi koji večeras posjete  De Mode zabavit će se na Ex YU partyju uz domaća glazba '80 ih. Subota je rezervirana za Masterpiece of nature - Jägermeister party!

Pogledajte: Najave događanja (sport, glazba, kultura)

U Mediumu MDH večeras je na programu živa svirka osječkog Copacabana Benda koji svira domaće i strane zabavne hitove. U subotu u sklopu šokačkog mjeseca nastupa TS Satir iz Davora koji je 2010. osvojio prvo mjesto na požeškom festivalu "Zlatne žice Slavonije" s pjesmom "Šokac". Karte za koncert Nene Belana & Fiumensa koji će se održati u petak, 21. listopada, karata još uvijek ima na pretprodajnim mjestima po cijeni od 40 kuna.

U subotu, 15. listopada ponovno počinje ciklus glazbenih večeri u clubu-caffe "Siesta". Nastupit će akustični duo "Bon Vivan", koji izvodi domaće pop i rock hitove. Početak je u 20 sati,a program traje do ponoći. Ulazak je besplatan, a svoje mjesto možete rezervirati na e-mail: [email protected]. Matrix club poziva u petak na Opening Night With DJ Jazzy Rossco koji pušta funky & disco house glazbu. Ljupke hostese gostima će ponuditi Burn i dvije vodke po sniženoj cijeni. U petak se u OBP-u održava jedinstven pjevačko-plesni "Coyote Girls Show" uz atraktivne hostese i Famous Grouse Party. U subotu nastupa Cocktail band sa najpoznatijim domaćim i stranim pop-rock i zabavnim hitovima, dok je podrum tradicionalno rezerviran za "DJ Night".

 

Voodoo

U Caffe baru Voodoo svaki vikend nešto posebno! U tijeku su 'visinske' pripreme za Jesen erotske poezije. Uz nova 'kratka' pića po iznimno niskim cijenama gazda najavljuje da je složio izvrsnu play listu s probranim punk i rock hitovima. Oni koji još uvijek ne znaju - prvi kat Voodooa u Sunčanoj 8 potpuno je preuređen!

Tekst: M.Ra. (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!