Lifestyle / Ostalo

Koncerti, fiš, vino, ... sve to ovog vikenda u Osijeku

Koncerti, fiš, vino, ... sve to ovog vikenda u Osijeku

Mogli bismo reći vikend za sve jer uistinu gotovo da nema generacije za koju nema događanja. Tako već danas započinje manifestacija Dani vina i turizma, a između ostaloga očekuje vas 4000 porcija fiš paprikaša. Ulice Tvrđe postati će vinske ceste, a središnji trg Sv. Trojstva koji od jučer ponovo krasi Kužni pil, biti će središte zabavnoga života. Danas će posjetitelje zabavljati Red Roosters, Kandžija i Opća opasnost, dok će subota biti rezervirana za Kiću Slabinca.

Pogledajte: Dani vina i turizma - PROGRAM

9d9d15421cb50bb28c42659111c58593.jpg

Tamburaške snage - Štef, Gentlemani i Šima Jovanovac ispred Bastiona, zabavljati finaliste u kuhanju fiša kao i sve okupljene od 13 do 15 sati u subotu. Organizatori očekuju kako će samo manifestaciju posjetiti više od 10000 ljudi u dva dana trajanja.

Sajam antikviteta, sajam dječje opreme, sajam bicikala, Posh store

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vikend je ovo kada će Osijek biti sajamski grad. Već tradicionalni sajam antikviteta u Tvrđi gotovo da i nije potrebno posebno predstavljati jer se kroz dosadašnje održavanje ovaj sajam isprofilirao kao jedna od nezaobilaznih destinacija. Naravno, sajam kao i svaki puta do sada prati i šetnja u organizaciji Putovanja Slavonijom.

Pogledajte: Sajam antikviteta - GALERIJA

Već danas možete posjetiti i Posh store i to u vremenu do 18 sati u dvorištu GISKO i tako donirati sredstva za rad udruge Pobjede koja skrbi o azilu za napuštene pse u Nemetinu.

Po prvi puta Osječani i svi oni koji se zateknu u Osijeku moći će posjetiti i sajam dječje opreme koji će održati u prostorijama GČ Tvrđa u subotu (10 do 13,30h), a broj zainteresiranih izlagača je uistinu velik pa će samim time i ponuda biti zadovoljavajuća.

Popularni bicikljak – sajam bicikla po drugi puta održati će se ispred Plana B, a svi vi koji imate nešto za prodati ili želite kupiti ste dobrodošli.

480a2db6d94c38156c7f9d9945e1a768.jpg

Noćni klubovi i izlasci

Od ove subote dio noćnih klubova u Osijeku započinje i sa naplatom ulaza, ali neka vas to ne spriječi u izlasku jer ne sumnjamo kako će zabava biti kvalitetna. Najave programa pogledajte ovdje, a mi ističemo party SiB.hr u OBP gdje će Zvone i levati, izazvati euforiju neslučenih razmjera :)

Američka rockabilly/psychobilly skupina „Al & the Black Cats" u sklopu svoje turneje posjetiti će i Osijek, a vi ćete za simboličnih 20 kuna moći uživati u čagici. Početak koncerta je u 20 sati.

Nadamo se kako ćete uspjeti izabrati nešto iz bogate ponude te se tako zabaviti u gradu na Dravi koji u posljednje vrijeme uistinu obiluje događanjima.

Tekst: T. Maltašić/SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!