Lifestyle / Ostalo

Portanova: Doručak za pet

Portanova: Doručak za pet

U subotu 24.09.2011. s početkom u 11:00  u Portanovin se odvija event pod nazivom „Doručak za peticu!“.

„Doručak za peticu!“ je event koji se radi u suradnji sa tvrtkama: Konzum, Pik Vrbovec, Belje, Mlinar, Zvijezda i Jamnica. Naime, radi se o 1 000 sendviča koje ćemo dijelili našim posjetiteljima. Uz to planirano je da sama podjela sendviča ima humanitarnu notu, te je zamišljeno da svaki posjetitelj može shodno vlastitim mogućnostima donirati određeni iznos prilikom degustacije. Prikupljene donacije prilikom degustacije sendviča donirat će se udruzi za promicanje zdravlja “Promo-Vita” za pomoć u opremanju Centra za promociju mentalnog zdravlja i zaštitu djece i mladih.

No kako to ne bi bilo sve, ovaj vikend je izvlačenje nagradne igre „Portoš Vas vodi u Gardaland“, te ćemo saznati kojih 5 sretnih dobitnika putuju u Gardaland i uz to dobivaju i 1 000 kuna na potrošačkoj kartici. Samo izvlačenje je u subotu u 17:00 sati kada ćemo i mjeriti Portoša – njegovu visinu, težinu i dužinu cipele, te saznati tko će sve provesti dan s Portošem. A kako bismo sve to još malo zasladili na samom izvlačenju očekuje Vas ukusna Portatorta koju će napraviti Millenium.

O Udruzi „PROMO - VITA“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izradom dugogodišnjeg projekta Udruge pod nazivom: "Nema zdravlja, bez mentalnog zdravlja", Udruga će ovu orijentaciju provesti djelovanjem Centra za promociju mentalnog zdravlja i zaštitu djece i mladih, kao specijaliziranog ustrojstvenog oblika Udruge. U skladu s daljnjim projektima Udruge, ovaj Centar obuhvatit će postavljene ciljeve.

Temeljni ciljevi su nam usmjereni na aktivno promicanje zdravlja, zdravstvenog ponašanja i prepoznavanja rizičnih čimbenika koji imaju utjecaj na zdravlje.

Za razliku od postojećih savjetovališta, terapijski tretman koji Centar osigurava i nudi, je kompleksniji, dugotrajniji i temelji se na odnosu terapeuta i klijenata, ali i grupnih psiho - edukacijskih radionica.
Svrha svih naših sadašnjih i budućih programa je pružanje podrške djeci, mladima i obitelji kako bi se unaprijedili odnosi u obitelji i zajednici, te kako bi se spriječile ili umanjile posljedice raznih rizičnih čimbenika kojima su izloženi djeca i mladi, kao i njihove obitelji, te pojedinci.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!