Lifestyle / Ostalo

VIDEO: Nagrađen 5000-ti facebook prijatelj Osječkog

VIDEO: Nagrađen 5000-ti facebook prijatelj Osječkog

- Bio sam vrlo iznenađen kad su me nazvali iz Osječke pivovare i rekli mi da sam osvojio nagradu. Nisam ni znao da ima nagrada, a na Facebooku sam vidio da je moj brat prijatelj s Osječkim, i još nekoliko prijatelja, i zato sam i ja poslao zahtjev. Prošli put sam u Osječkoj pivovari bio prije 25 godina i moram reći da sada sve izgleda bitno drugačije. Zanimljivo mi je bilo slušati kako se proizvodi pivo jer to nisam znao, a sad sam imao prilike sve i vidjeti, rekao je Davor Antolić prigodom obilaska Osječke pivovare d.d..

-Drago nam je što ljubitelji prvog hrvatskog piva prepoznaju i naše aktivnosti na Facebooku preko kojega smo imali već nekoliko nagradnih igara, i sve su izvrsno prošle. Facebook je jako dobar alat jer nam omogućuje dvosmjernu komunikaciju s našim vjernim kupcima, te tako dobijemo mnogo korisnih povratnih informacija ljudi koji vole i uživaju u Osječkom pivu, rekla je Marija Ribić iz marketinga Osječke pivovare.
pivonagrada4951
Kako je profil Osječko pivo popunjen, sve aktivnosti prebačene su na Fun Page Osječko pivo na kojemu će se uskoro pojaviti  još jedna nagradna igra u kojoj će se dijeliti ulaznice za popularne Tramvaj partyje.
Marija Ribić najavila je  i Dane prvog hrvatskog piva koji će biti održani od 21. do 25. rujna na lijevoj obali Drave, kod Katakombi, a koji će i ove godine ponudi raznovrstan i zanimljiv program.
Program se, naravno, može vidjeti na Facebook fun page Osječko pivo i na web stranicama Osječke pivovare www.pivovara.hr.
fa0c921873d3cb3cf3d6adb6fcaaa7d5.jpg
VIDEO:

 

TEKST: www.pivovara.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!