Lifestyle / Ostalo

Avenue Mall nagrađuje sve sudionike subotnje biciklijade

Avenue Mall nagrađuje sve sudionike subotnje biciklijade

Avenue Mall nagrađuje sve sudionike biciklijade koja će se održati u subotu 17.9. povodom obilježavanja Međunarodnog tjedna kretanja i Svjetskog dana bez automobila.

U razdoblju od 16. do 22. rujna širom Europe održati će se deseto jubilarno izdanje manifestacije posvećene održivom kretanju – Europskog tjedna kretanja. Svake se godine Europski tjedan kretanja odabirom tzv. središnje teme usredotočuje na neki od gorućih problema povezanih s održivom mobilnošću.

Središnja tema Europskog tjedna kretanja 2011. glasi 'Alternativna mobilnost' ('Alternative Mobility').

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Avenue Mall Osijek u suradnji s Gradskim savezom za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek,a pod pokroviteljstvom Grada Osijeka organizira niz zanimljivih događanja od kojih  izdvajamo “Dan bez automobila“. Biti će obilježen velikom biciklijadom koja u  subotu 17. rujna u 10:30 sati kreće  kreće s glavnog osječkog gradskog trga i završava u Avenue Mallu.

Tom će prilikom sve sudionike dočekati besplatno osvježenje i promotivne degustacije pića i zdrave hrane, te bogati zabavni programi. Svi sudionici koji se akreditiraju i uključe u biciklijadu, Avenue Mall i Cineplexx nagrađuju besplatnim projekcijama u 6Dkinu!

U biciklijadu se uključuje Udruga Bike my day, a podržat će je i mnoga poznata lica grada osijeka. Zahvaljujemo Podravci, Coca-Coli HBC Hrvatska, Elipsu i prodavaonici Bio&Bio što su se uključili i podržali ovu akciju!

 


Izdvojeno

Reci što misliš!